KrutьТа Хоч На Цей Раз Ти Скажеш

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Та Хоч На Цей Раз Ти Скажеш

Пісня "Та хоч на цей раз" у виконанні KRUTЬ занурює слухача у глибоко емоційний та символічний світ, де переплітаються теми любові, втрати та сподівання. Лірична героїня переживає глибокі перипетії в особистих стосунках, метафорично використовуючи образи смерті та польоту, аби виразити свої почуття та сподівання.

У початкових рядках пісні героїня звертається до коханої людини з проханням "сховати її тіло", що може символізувати бажання залишити позаду біль та розчарування, які вона відчуває через їхні відносини. Використання образу "чорний плащ" та "китель людських очей" підсилює відчуття самотності та нерозуміння з боку оточуючих.

Основна метафора пісні - порівняння себе та коханої людини з птахами, які мають лише одне крило, але все одно продовжують летіти разом, - відображає ідею єдності та підтримки, необхідних для подолання труднощів у відносинах. Героїня просить повірити їй, наголошуючи на важливості довіри та взаєморозуміння.

У другій частині пісні розкривається тема особистої ідентичності та самотності. Героїня задається питанням, чому вони обидва відчувають себе ізольованими ("У своєму світі ти завжди один"), та чому час та буденні речі ("кава, плита") стають предметом їхніх розбіжностей. Вона висловлює бажання залишитися разом, незважаючи на труднощі, сподіваючись, що цього разу кохана людина попросить її не йти.

Пісня KRUTЬ "Та хоч на цей раз" є глибоко емоційним закликом до єдності, довіри та здатності долати спільно труднощі, наголошуючи на цінності спільного "польоту" навіть у найважчі часи. Це проникливе звернення до внутрішнього світу слухача, спонукаючи кожного замислитися над сутністю людських стосунків та важливістю підтримки та взаєморозуміння у них.

Коментарі (3)
  1. Pererala8.05.2024
    Дивно, але ця пісня лине саме тоді, коли потрібно заспокоїтися, хоча настрій трохи хвилює. Вона заворожує, залишається в голові надовго. Так і хочеться скачати її, щоб кожен момент релаксу був з музикою KRUTЬ. Вона як магія, що зцілює душу
  2. Oreritad8.05.2024
    Випадково натрапила на цю пісню, і я так рада, що можу її скачати! Щось в цій мелодії змусило моє серце забитися швидше. Чудово, коли музика може так торкнутися душі. Спасибі, KRUTЬ, за такі емоції
  3. Daitabcovab4.05.2024
    Відкрила сторінку, щоб скачати пісню "Та хоч на цей раз ти скажеш" від KRUTЬ. Хоча моє ставлення до музики зараз на рівні "автопілот", ця композиція додає нотку інтриги у моє рутинне музичне меню. Сподіваюсь, вона зможе заспокоїти мої нерви або хоча б трішки розфарбувати мою байдужість
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!