KrutьЯкшо Ці Слова Для Тебе Дірки Я Одне Лиш Прошу Повір Мені

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Якшо Ці Слова Для Тебе Дірки Я Одне Лиш Прошу Повір Мені

Пісня "Якшо ці слова для тебе дірки" у виконанні KRUTЬ зачіпає тему складних, болісних стосунків, де любов переплітається з внутрішніми переживаннями та сумнівами. Перші рядки розповідають про метафоричну "смерть" відносин, де один із партнерів вбитий діями іншого, просить "сховати" своє серце, що символізує бажання приховати біль та розчарування.

Основна тема пісні – спільність та взаємозалежність партнерів, які порівнюються з птахами, що летять на одному крилі. Ця образність підкреслює ідею про те, що незважаючи на всі труднощі, разом вони можуть подолати перешкоди, що символізується політтом. Прохання вірити, незважаючи на "дірки" в словах, підкреслює значення довіри та співчуття в стосунках.

У другій частині пісні згадуються повсякденні деталі, як-от кава на плиті, що стають символами звичного життя, що стало обтяжливим. Відсилання до часу та взаємних заперечень показують внутрішній конфлікт і незадоволення в стосунках. Згадка про "віру, що трималася як клей на крилі", може символізувати крихкість їхньої зв'язку.

Завершення пісні повертає нас до заклику вірити і залишатися разом "для нас", попри усі виклики та розчарування. Це висвітлює ідею про необхідність знаходити сили продовжувати спільний шлях, незважаючи на труднощі. Ця пісня – це заклик до розуміння, прощення та важливості спільного подолання життєвих перешкод.

Коментарі (1)
  1. Meweadewun18.04.2024
    Трек глибокий, як океан біля ночі. Слова лунають, наче краплі по склу у бурю, пробиваючи нервозну поверхню моїх думок. Велике дякую, KRUTЬ, за можливість зануритись у цей звуковий світ, що так тонко відчуває кожну ноту мого настрою
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!