KrutьВір Мені Якшо Ми Птахи В Нас Одне Лиш Крило

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Вір Мені Якшо Ми Птахи В Нас Одне Лиш Крило

Текст пісні "Вір мені" у виконанні KRUTЬ занурює слухача в інтимну атмосферу розмови між двома близькими людьми, які переживають складний період у своїх стосунках. Перші рядки пісні виражають метафоричний біль від зради або розчарування, де одна сторона звертається до іншої з проханням "сховати" її емоційне "тіло" та серце, що символізує бажання втекти від болю і забути про зазналі травми.

Основна тема пісні відображається у порівнянні двох людей з птахами, які мають лише одне крило, але разом здатні летіти. Ця метафора глибоко символізує ідею взаємозалежності та спільної сили у стосунках, де лише разом, об'єднавши свої "крила" – можливості, сили, емоції, вони можуть досягати спільних цілей та переживати радощі життя.

В рядках, де говориться про "слова дірки", можна відчути відчай та нерозуміння, що виникають у спробах донести свої почуття до партнера, коли спілкування не приносить бажаного результату. Співак закликає свого слухача (або партнера) вірити йому, незважаючи на всі складнощі та непорозуміння, підкреслюючи важливість довіри та віри у спільне майбутнє.

Заключні частини пісні звертаються до теми самотності та взаєморозуміння, розкриваючи складність знаходження спільної мови та збереження зв'язку між людьми. Ліричний герой висловлює бажання залишитися разом, попри внутрішні сумніви та болі, вкотре закликаючи до довіри та співпраці як ключових елементів гармонійних стосунків.

Коментарі (1)
  1. Dipenryma15.05.2024
    Нічого собі, я просто випадково натрапив на цю пісню "Вір мені якшо ми птахи в нас одне лиш крило" від KRUTЬ, і вона мене захопила з перших нот! Щось неймовірне! Хто б міг подумати, що така музика може так вразити! Тепер не можу відірватися! Вмикаю на повторі
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!