CheevАні Вулкани Ані Війна Щоб Відпустити Так

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Ані Вулкани Ані Війна Щоб Відпустити Так

Пісня "Ані вулкани ані війна" виконавця CHEEV відображає глибокі емоційні переживання людини, що зіткнулася з важкими випробуваннями у стосунках. На початку тексту автор висловлює своє прийняття того факту, що він звик приховувати свої почуття від інших, хоча це і призвело до певної втрати надії. Попри сумні пісні, які він співає, існує непохитна віра в те, що чекання на кохану людину не було марним.

У серці пісні лежить ідея про те, що навіть неможливість бути разом при світлі дня не зможе зупинити автора від зустрічі з коханою. Він готовий чекати її опівночі в тому самому місці, де вони зазвичай зустрічалися, символізуючи непохитність його почуттів і готовність перебороти будь-які перешкоди.

Останні рядки пісні звертаються до коханої з проханням знайти можливість уникнути обмежень, які вже стали частиною їх життя, і підкреслюють, що ні відстань, ні стихійні лиха, ні війни не зможуть стати на шляху їхньої любові. Це виражає глибоку віру в силу почуттів, які здатні подолати будь-які перепони. Пісня завершується обіцянкою зустрітися опівночі, нагадуючи про безмежну відданість і надію на щасливе майбутнє разом.

Коментарі (2)
  1. Wieverspeetou13.06.2024
    Щось ця пісня не запалила мене зовсім, але для тих, хто хоче перевірити самі – краще завантажте і послухайте. Може, саме вам вона підійде!
  2. Dlabcotine3.04.2024
    Та ні вулкани, ні війна не зупинять мене від того, щоби ділитись цією піснею! CHEEV зачепив за живе. Як можна бути таким розлюченим і водночас відчувати таку яскравість у серці? Це музика, що змушує заздрити кожній ноті, бо вона зустріла CHEEV раніше за мене. Музика, що малює вулкани і війни не як кінець, а як початок чогось незбагненно прекрасного. Слова, що лишають після себе відчуття вогню в душі. Відпустити? Ні, я триматимусь цієї пісні, як анкеру серед бурхливих хвиль. Чекаю на концерт, щоб відчути це наживо!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!