MaeveВсі Кажуть Вибирати По Грошах

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Всі Кажуть Вибирати По Грошах

Пісня "Всі кажуть вибирати по грошах" у виконанні MAEVE відображає глибокі роздуми про цінності, щирість і пошук справжнього зв’язку між людьми. У першому куплеті автор зізнається, що відчуває себе відмінною від інших, хто оцінює зовнішність або матеріальний статус. Вона говорить про замикання своєї душі, щоб захистити її від болю, що викликається поверховними взаєминами.

У другому куплеті мова йде про те, що виконавиця шукала щирість і правду серед пануючої брехні та поверховості. Лірична героїня підкреслює свою унікальність та іншість, вказуючи на те, що вона цінує душевну красу та глибину, на відміну від тих, хто цінує матеріальне багатство.

Приспів підсумовує суть пісні - нагадування про те, що коли людина зіткнеться з фальшивістю та поверховістю інших, вона згадає про автора пісні, як про того, хто мав глибину і щирість. Це виражає надію на визнання справжніх цінностей та пошук справжнього змісту відносин.

Останні рядки пісні розкривають критику суспільства, яке поклоняється матеріальним цінностям, і ставлять під сумнів змістовність такого способу життя. Автор висловлює скептицизм щодо поверхових мотивацій людей і закликає до рефлексії над справжніми цінностями та сенсом існування за межами матеріального. Це підкреслює ідею про те, що справжнє значення життя не можна купити або продати, а справжній зв'язок та любов не вимірюються грошима.

Коментарі (3)
  1. Wahmmaripel3.06.2024
    Зайшов послухати щось новеньке, а натрапив на справжній музичний скарб! "Всі кажуть вибирати по грошах" від MAEVE - це не просто пісня, це справжній гімн для тих, хто втомився від буденності і шукає спокій серед хаосу. Ідеальний саундтрек для щасливих моментів, навіть коли сили вже на межі. Рекомендую!
  2. Blonemanba1.06.2024
    Знову ці меланхолійні думки накривають хвилею... Але є щось у цій музиці, що змушує задуматися про життя і вибори, які ми робимо. Можливо, це саме той трек, що залишиться в голові надовго. Варто послухати.
  3. Linkogamor4.04.2024
    Ця пісня - як відгук душі, коли здається, що світ обирає тебе за цінником, але голос MAEVE нагадує, що справжні цінності не вимірюються грошима. У стресі і занепокоєнні моє серце знайшло втіху у цих акордах. Неймовірно, як мелодія може водночас заспокоїти і викликати бажання змінити світ довкола. Ці слова звучать як заклик до переосмислення того, що справді важливо. Слухаю і не можу натішитися - музика, що лікує. Спасибі, MAEVE, за мистецтво, що зцілює душу
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!