MaeveДе В Них Лукавство В Мене Щирість

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Де В Них Лукавство В Мене Щирість

У пісні "Де в них лукавство в мене щирість" виконавиці MAEVE звучить глибокий роздум про цінності та міжособистісні відносини у сучасному світі. Вона змальовує картину суспільства, де зовнішня краса та матеріальні блага мають вирішальне значення, а справжні почуття та щирість відходять на другий план. Артистка висловлює свою відмінність від такого світу, підкреслюючи, що вона не відповідає загальноприйнятим стандартам і вважає справжню цінність у душевності та щирості.

У тексті пісні MAEVE говорить про себе як про людину, яка бачить красу не в грошах чи зовнішності, а в душі інших людей. Вона зазначає, що у світі, де панує лукавство і хтивість, важко знайти щирість і правду. Співачка висловлює глибоку скорботу про те, що у такому суспільстві високі моральні якості не цінуються належним чином.

Звертаючись до спогадів про минулі відносини, MAEVE наголошує, що колишній партнер згадає про неї у моменти потреби в щирості та душевному теплі. Це підкреслює вічну цінність справжніх почуттів, які не можна ні купити, ні продати, відмінно від зовнішньої краси та матеріальних багатств.

Пісня закінчується рефлексією про сенс життя і марність нагонитв за матеріальними благами, зазначаючи, що у кінцевому підсумку гроші не мають значення. Артистка закликає слухачів задуматися над тим, що справді важливо у житті, і відкинути поверхові цінності, що диктуються суспільством. Пісня "Де в них лукавство в мене щирість" є маніфестом пошуку глибинної правди та сенсу в особистісних відносинах і в житті загалом.

Коментарі (3)
  1. Flutmathsfulsa30.05.2024
    Прослухав пісню "Де в них лукавство в мене щирість" від MAEVE, і відчув, як ніби літо зустрілося з осінню. Моя апатія знайшла собі музичний відгук, а я відчув, що в цій щирості є щось більше, ніж просто ноти.
  2. Cunkeloughcong20.05.2024
    Щось особливе є в цій пісні, кожен звук проникає глибоко в душу, залишаючи слід щирості. MAEVE майстерно передає відчуття, які важко описати словами. Слухаючи її, відчуваю справжнє полегшення і смиренність, наче знайшов гармонію всередині себе. Дякую за цей шедевр.
  3. Necgaidaqon3.04.2024
    Завжди думав, що щирість - це мова, яку всі розуміють, але коли почув цю пісню, зрозумів, що вона - ще й мелодія, що торкається душі напряму. Як у вас, MAEVE, виходить викладати душу в кожному слові так, що аж сам починаєш переосмислювати своє ставлення до лукавства і щирості в цьому світі? Ця пісня стала для мене своєрідним голосом совісті. Дякую, що нагадали, що у музиці можна знайти не лише ритм, але й глибину почуттів. Ваша щирість - це щось з того, що змушує мою паранойю відступити, а душу наповнити спокоєм. Чекаю на нові творіння
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!