MelovinТи Не Поруч Десь Ліворуч

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Ти Не Поруч Десь Ліворуч

Пісня "Ти не поруч десь ліворуч" виконавця MELOVIN розкриває тему самотності та внутрішньої боротьби зі своїми демонами. Вона глибоко занурює слухача в роздуми про важливість бути зрозумілим і підтриманим, особливо в моменти, коли здається, що весь світ проти тебе.

У перших рядках автор звертається до слухача, розповідаючи про друзів, які намагаються підбадьорити головного героя, закликаючи не зупинятися на досягнутому і продовжувати рухатися вперед, незважаючи на труднощі. Однак, серце героя "ниє", і він шукає розради у психотерапії, де йому радять "ловити медалі", тобто цінувати кожну маленьку перемогу. Це говорить про внутрішній конфлікт і пошук сенсу в боротьбі з власними випробуваннями.

Основний рефрен пісні "Один не один" підкреслює дилему самотності, коли навіть перебуваючи серед людей, можна відчувати себе абсолютно самотнім. Фраза "Ти не поруч десь ліворуч" символізує відсутність близької людини, з якою хотілося б поділитися своїми переживаннями, а "Очі закривай, ніц не говори" вказує на бажання уникнути конфронтації з проблемами, закритися в собі.

В куплетах ми бачимо зображення внутрішньої боротьби героя, його спроби знайти себе в цьому світі, не дивлячись на "невдалі медалі" і розчарування в собі та інших. "Босий стою в калюжі восени" - це метафора вразливості та почуття загубленості.

Пісня закінчується на ноті роздумів про значення бути "одним не одним", що залишає місце для інтерпретації слухачем. Це заклик до самопізнання та прийняття себе з усіма викликами, що стоять на життєвому шляху. "Ти не поруч десь ліворуч" виступає як символічний вираз туги за близькістю та розумінням у світі, де так легко відчути себе відокремленим.

Коментарі (4)
  1. Anlyaberrie26.05.2024
    Вчорашній дощ змив усі сльози, але сьогодні вітри приносять спогади, що знову повертають тебе в мої думки. Звучання цієї пісні нагадує мені про незабутні миті, які ми втратили, але продовжуємо шукати у вітрах надії. Такі емоції не залишають байдужим, вони тримають в полоні кожного, хто хоч раз відчув справжню душевність. Занурення у кожну ноту змушує серце битися швидше і дарує відчуття невимовної краси. Неможливо залишитись байдужим, адже музика здатна лікувати навіть найглибші рани. Дякую за ці хвилини спокою і душевної рівноваги.
  2. Logsouhypney22.05.2024
    Здається, це саме те, що я шукав, коли серце потребувало підтримки. У цих нотах відчувається промінчик надії, який проникає крізь темряву. Ніколи не думав, що музика може так точно відображати мої почуття. Варто слухати, щоб відчути себе трохи краще.
  3. Fulccorncamind16.05.2024
    Чую ці звуки, і ніби світ навколо змінюється. Напруга зростає, серце калатає, а душа танцює в ритмі. Ця музика захоплює і не відпускає, залишаючи відчуття непевності та ейфорії. Хто б міг подумати, що ноти можуть так впливати на мій стан? Неймовірно
  4. Diagranwerde20.04.2024
    Хоч пісня і прокладає шляхи у сон, MELOVIN знайшов спосіб залишити слухача між реальністю та сном з ритмічною загадкою "Ти не поруч десь ліворуч". Втома бере своє, але мелодія манить зануритись глибше
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!