MelovinОплески Тобі Та Так Буває Пливеш Ти Далі

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Оплески Тобі Та Так Буває Пливеш Ти Далі

У пісні "Оплески" виконавця MELOVIN йдеться про внутрішні переживання і досвід, пов'язаний з просуванням вперед попри труднощі та розчарування. Вона розкриває емоційний стан особи, що зіштовхується з непорозумінням з боку оточення та самотністю, незважаючи на зовнішні прояви підтримки.

На початку пісні герой розповідає про поради друзів "взувати педалі" і не зупинятися, але його серце відчуває біль від незакінчених справ та невирішених проблем. Є відсилання до роботи з психотерапевтом, який радить "ловити медалі", але все ж таки головний герой стикається з проблемою повторення старих помилок, що символізується фразою про "граблі".

Центральні строфи пісні підкреслюють почуття самотності і роздуми про те, як складно іноді знайти спокій у собі. Згадується стан, коли немає різниці між бути одному чи в компанії, бо справжнє почуття спокою і розуміння не приходить.

У другій частині пісні герой висловлює своє розчарування в собі та інших. Він стоїть "босий в калюжі", символізуючи вразливість і розчарування. Незважаючи на зовнішні "медалі" і досягнення, він відчуває, що його зусилля були марними.

В кінцевому підсумку, пісня є роздумом про самотність, боротьбу з внутрішніми демонами та пошук себе в світі, де часто важко знайти розуміння та прийняття. Вона говорить про важливість знаходити силу в собі, щоб іти вперед, навіть коли здається, що все проти тебе.

Коментарі (2)
  1. Trenataren26.05.2024
    Ця пісня переносить мене у минуле, даруючи ностальгію та відчуття незабутніх моментів. "Оплески тобі та так буває пливеш ти далі" від MELOVIN - це подорож, яка пробуджує надію та віру в майбутнє. Вона допомагає усвідомити, що навіть серед ошеломлінності життя завжди є шлях вперед. Дуже вдячна за таку емоційну глибину!
  2. Boxkaremi18.04.2024
    Інколи, коли слухаєш музику на самоті, здається, що вона шепоче тобі на вухо таємниці ночі. Мелодія MELOVIN веде за собою непомітно, наче тінь, що слідує за тобою по темних вулицях міста. "Оплески тобі та так буває пливеш ти далі" - це не просто пісня, це карта до світу, де кожен акорд - це відлуння твоїх власних думок. Неймовірно, як можна так точно вловити моє відчуття світу! Дивно, але це ніби чари: відчуваєш страх, але водночас і бажання слухати знову і знову.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!