Сергій ЗаболотнийЩо Я Люблю І Ти Це Знаєш

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Що Я Люблю І Ти Це Знаєш

У цій пісні Сергій Заболотний висловлює глибокі почуття до коханої особи, розкриваючи комплексні емоції любові, яка одночасно приносить як радість, так і біль. Починаючи зі слів "Люблю тебе! Маниш мене, дурманиш", виконавець відкриває свою невгамовну пристрасть і привабливість, яку відчуває до коханої, незважаючи на біль, який вона може спричиняти йому. Ця лінія також вказує на магнетизм і майже чарівний вплив, який має на нього ця людина.

У другому куплеті, "Ця біль мине! Думки я словами відганяю", ми бачимо внутрішню боротьбу, спроби автора пісні впоратися з емоційним болем через самовираження і переконання себе, що цей біль є тимчасовим. Він говорить про межі свого серця, що "грають", можливо, вказуючи на коливання між болем та надією, між любов’ю та розчаруванням, яке його кохана викликає.

Фраза "Ти в кожнім слові моїм! Ти в кожній пісні моїй!" відображає глибину почуттів співака, підкреслюючи, що його кохана присутня в усьому, що він робить, і що кожен його твір, можливо, кожна думка, присвячена їй. Він закликає її пам’ятати про його любов, яка є незмінною та всеосяжною, навіть у випадках, коли відчувається віддалення або біль.

Загалом, пісня є виразом невгасимої любові, сповненої як теплими почуттями прив'язаності, так і складнощами, пов'язаними з емоційними переживаннями. Сергій Заболотний звертається до своєї коханої з глибоким почуттям, яке, незважаючи на усі труднощі, залишається незмінним і могутнім. Він підкреслює, що їхня взаємодія та спільні переживання лише поглиблюють його любов, роблячи її основним джерелом його творчого натхнення.

Коментарі (2)
  1. Wordtrucokhea25.05.2024
    Не знаю, що таке гірше - моя тривожність чи ця банальна пісня. Але якщо вже і слухати це, то краще завантажити і терпіти в офлайні. Сергій Заболотний, ти вмієш нагадати, чому музика - це суб'єктивне задоволення. Тоска, що не залишає вибору, затягує, мабуть, треба скачати...
  2. Katkigardlism6.05.2024
    Цей трек майже чутливий дош за мінливою погодою, змушує відчути кожен акорд в серці. Незважаючи на всю свою сум, він залишається чудовою музичною оповіддю, яка не дозволяє відволіктися. Почуття, які він викликає, змушують задуматися, немов читаючи старий добрий роман під шум дощу. Прекрасна мелодія для роздумів у вечірній час.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!