Маша КондратенкоІ Дивлюсь А З Тіла Зника Одяг

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - І Дивлюсь А З Тіла Зника Одяг

Ця пісня Маші Кондратенко розгортається навколо історії особистих відносин, емоційних переживань та рішучих дій. У першому куплеті описується повернення додому в нічний час, де ліричний герой усвідомлює, що відносини з партнером стали обтяжливою звичкою. Вирішивши покінчити з цією звичкою, герой видаляє номер партнера з телефонної книги, показуючи готовність розпочати новий етап життя.

Проте, незважаючи на рішучість піти від минулих відносин, настрій пісні змінюється в приспівах, де ліричний герой відчуває себе "хуліганкою", прагнучи свободи та неконтрольованої радості. Слова "вогник-вогник, жарко-жарко" і "танці в ліжку аж до ранку" натякають на бажання віддатися моменту, забути про обмеження та зануритися в пристрасті.

В другому куплеті розкривається ще одна грань розлучення: спроби партнера виправити ситуацію через романтичні жести, такі як купівля квітів і серенади. Однак ліричний герой відчуває себе незручно та шукає, куди б відвести погляд, що символізує внутрішню відстань і небажання повертатися до минулих відносин.

Заключні рядки пісні підкреслюють атмосферу свободи та відчайдушного бажання жити моментом, забувши про минуле. "Вогник-вогник, жарко-жарко" відображає інтенсивність почуттів та бажання пережити щось нове і яскраве, незалежно від наслідків. Пісня переплітає в собі теми розриву, самоідентифікації через відносини та пошуку особистої свободи.

Коментарі (4)
  1. Tronozcamte18.06.2024
    Вирішив послухати новинку від Маші Кондратенко – вийшло несподівано цікаво! Пісня підняла настрій, хоча до цього був спокійний. Зі спокійним серцем раджу всім насолодитися цією мелодією. Дякую за цей музичний подарунок!
  2. Gascountculppast29.05.2024
    Ніколи не думав, що така мелодія зможе змусити мої ноги самі рухатись, а думки плутатись. Маша, ти перевернула мій світ догори дриґом!
  3. Chromadapon20.05.2024
    Ця мелодія викликає у мене відчуття гармонії, наче розсипає тепло на душу. Навіть у моменти, коли світ здається холодним і віддаленим, знаходжу тут місце спокою і гордості за те, що можу відчути справжню глибину емоцій через музику. Чудовий вибір для затишного вечора на самоті.
  4. Merteofege2.05.2024
    Так, утома ллється з кожної ноти, але голос Маши запалює іскру! Захоплює, як одяг розчиняється в мелодії. Навіть не чекав, що можна так зворушливо заспівати про таке! Цікаво, скільки емоцій вкладено в кожен акорд.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!