ParfeniukВоно Тільки Так З Тобою Так Б'Ється Тільки Так З Тобою В Такт

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Воно Тільки Так З Тобою Так Б'Ється Тільки Так З Тобою В Такт

Пісня PARFENIUK "Воно тільки так з тобою так б'ється тільки так з тобою в такт" розповідає про глибокі та суперечливі почуття, що виникають у відносинах між двома людьми. Ліричний герой звертається до коханої, просячи її поцілувати його душу та серце, підкреслюючи, що його почуття до неї настільки сильні, що вони впливають на фізичний стан його серця, змушуючи його битися в унісон з нею.

У пісні йдеться про спроби героя віднайти себе та своє місце у світі поруч з коханою, незважаючи на всі труднощі та відчуття втрати близькості, коли він говорить про те, що відчуває її руки, але вони "вже не ті". Це вказує на зміну в їхніх відносинах або внутрішній стан персонажа, який відчуває віддалення або зміну у своєму ставленні до коханої.

Також у тексті пісні присутній мотив розмірковувань про минуле та спогади, які залишаються важливою частиною життя ліричного героя. Він згадує моменти, коли вони були разом, підкреслюючи, як цінно і важливо це для нього, навіть якщо зараз вони не можуть бути разом так, як раніше.

Заключна частина пісні відображає надію та бажання знайти спосіб виправити або перебудувати свої відносини. Ліричний герой висловлює бажання подарувати коханій любов, показуючи, що, незважаючи на всі перешкоди та зміни, він все ще готовий боротися за своє щастя та відносини з нею. Це пісня про складність відносин, про пошук спільної мелодії сердець, навіть коли обставини змінюються.

Коментарі (1)
  1. Monthnanseha16.05.2024
    Мелодія, що відгукується в душі, і слова, що хоч і сумні, але змушують серце битися в такт з нотами. PARFENIUK як завжди знаходить шлях прямо до почуттів. Ця пісня - справжній лік на мою самотність. Просто магія
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!