ParfeniukПлював На Те Що Скажуть Судді

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Плював На Те Що Скажуть Судді

Пісня PARFENIUK "Плював на те що скажуть судді" відображає глибокі почуття і переживання, які виникають у складних стосунках між двома людьми. Вона розпочинається з прохання поцілувати душу, що символізує бажання близькості та розуміння з боку коханої особи, навіть коли виникають моменти, коли відносини здаються складними або небажаними.

Головний мотив пісні - це відчуття сильного зв'язку між закоханими, яке проявляється навіть під час прогулянок під дощем по калюжам, що є метафорою спільних труднощів і перешкод. Це відчуття підсилюється в припеві, де згадується, як серце б'ється в унісон з коханою особою, підкреслюючи їхню гармонію та єдність.

В інших частинах пісні йдеться про переживання моментів віддалення та втрати близькості, коли "руки вже не ті", що може символізувати змінені обставини або почуття відчуження між партнерами. Однак, незважаючи на це, пісня наголошує на важливості знаходження шляхів до взаєморозуміння та підтримки.

"Плював на те, що скажуть судді" - це висловлювання, яке підкреслює небажання автора піддаватися суспільним нормам або судженням, акцентуючи на особистому щасті та важливості коханої людини. Це заклик жити за законами серця, не зважаючи на зовнішні обставини або думки інших.

У пісні також присутні мотиви надії та відновлення відносин, коли, незважаючи на всі перешкоди, закохані "як різні потяги" все ж знаходять один одного і розуміють, що їм разом добре. Це говорить про вічну віру в кохання, яке здатне долати розбіжності та об'єднувати серця. В цілому, пісня є виразом складних, але глибоко люблячих відносин, де головне - це не боятися перешкод на шляху до збереження істинних почуттів.

Коментарі (2)
  1. Ulducadu28.05.2024
    Слухала випадково, не очікувала нічого особливого, але залишилася здивована! Щось таке, що змушує замислитися навіть крізь сонливість. Спробуйте, можливо, теж знайдете для себе щось цікаве.
  2. Edusloli16.05.2024
    Ну ось, знайшов щось нове для своїх вух. Хочеться почути, як розповідають історії, не зважаючи на правила. Може, це те, що треба для нічних роздумів. Що ж, час натиснути play і перевірити. Не підведи
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!