MayorovaХто Повірить В Твої Почуття Візьме Це За Мету

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Хто Повірить В Твої Почуття Візьме Це За Мету

Ця пісня MAYOROVA відображає болісний процес розриву стосунків, де емоційний біль порівнюється з ядом, що пронизує серце. Співак говорить про глибоке розчарування і втрату, яка лунає нижче за мелодію кохання, символізуючи падіння почуттів і надій. Він ставить під сумнів можливість забути минуле і позбутися відчуття порожнечі, яке залишилося після відносин.

У пісні є виразне зображення внутрішньої боротьби і прагнення зрозуміти, чому попри весь біль, співак все ще "тоне" у своїх почуттях, називаючи це можливо коханням, але одночасно визнаючи, що це не кохання до тієї, з ким він зараз. Є натяк на те, що з часом кожен знайде того, хто справді зможе відгукнутися на свої почуття і прийняти їх як мету.

Ліричний герой висловлює свою незгоду плакати через ту особу, з якою розірвались стосунки, підкреслюючи, що вона не варта його сліз. Він говорить про руйнування своєї "Венеції", метафору глибоких і красивих, але водночас крихких відносин, які тепер пішли на дно. Це відображення загубленості і порожнечі, що залишилася замість колишніх почуттів.

У заключній частині пісні повторюється мотив незамінності, підкреслюючи іронію і біль втрати, але також і самоствердження та небажання піддаватися обставинам. "Дим, що залишився після всього вогню", слугує образом кінця страстей, але й нагадуванням про те, що після пожежі ще можна знайти силу не відступати. Так, пісня несе в собі біль розставання, але й силу впоратися з цим болем.

Коментарі (2)
  1. Torshalogmirs19.06.2024
    Чесно, пісня "Хто повірить в твої почуття візьме це за мету" від MAYOROVA змусила мене відчувати себе ще гірше, ніж я був. Пісня ніби для тих, хто вірить, що все погане ще попереду. Може, для когось вона стане знахідкою, але для мене вона лише зайвий тягар на душу. Залишаю це тут для тих, хто любить розганяти власну злість до максимуму.
  2. Dicreemindprin18.06.2024
    Неповторна мелодія, яка торкається найглибших струн душі. Слухаючи цю пісню, відчуваєш себе ніби обійнятим теплом та розумінням. Неймовірно чарівний голос і слова, що говорять саме до тебе. Це справжній подарунок для тих, хто шукає емоційного відгуку в музиці.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!