Про що пісня - 10 Поверхів

Пісня "Десять поверхів" виконавця YAKTAK розповідає емоційну історію любові, що вилилася в публічний вияв почуттів під балконом коханої особи. Ліричний герой описує, як він співає під вікнами коханої, сподіваючись хоча б на мить побачити її силует. Цей акт стає символом його відданості та надії на взаємність.

У пісні йдеться про спогади зустрічей і прощань, радощі та печалі, які поділяли головні герої, підкреслюючи, що стіни їхнього під'їзду стали свідками їхніх відносин. Відносини зазнавали випробувань, вони "ламали мости" між собою, але завжди знаходили спосіб їх відновити. Ліричний герой підкреслює незамінність коханої, називаючи її "службою мого порятунку", що символізує її важливість у його житті.

Також у пісні йдеться про спроби уникати "зайвих образ" та про те, що врешті-решт головні герої намагаються уникнути втечі від самих себе. Вони розуміють, що між ними є "протоптаний шлях", який символізує історію їхніх відносин та готовність йти на зустріч один одному, незважаючи на всі перешкоди. Пісня закінчується повторенням головного рефрену, що підкреслює незмінність почуттів ліричного героя та його надію на зміцнення відносин з коханою.

Коментарі (5)
  1. Grounosfardesc17.06.2024
    Прислухався до "10 поверхів" від YAKTAK, і хоча очікував більшого, відчуваю полегшення, що мої сподівання не справдилися. Сумно, але є в цьому своя краса. Мабуть, такий день. Іноді розчарування теж дає нам щось важливе.
  2. Corzautiabras13.06.2024
    Ця пісня звучить, як мелодія, що лунає з вікна старовинного будинку на світанку. Вона вабить своєю незвичайністю і залишає відчуття, ніби ти відкрив для себе маленький музичний шедевр, що заспокоює і водночас дивує.
  3. Ylmornipes4.06.2024
    Ой, який кайф! Ця мелодія мене зносить на кольорових хвилях релаксу. Увімкнула – і одразу відчула, як настрій піднімається до небес. Справжня знахідка для мого нейротичного настрою. Завжди радісно слухати такі треки!
  4. Cikarleachor25.05.2024
    Якраз те, що потрібно для душі! Пісня "10 поверхів" від YAKTAK стала для мене справжнім джерелом натхнення. Вона допомогла знайти умиротворення в розчаруванні. Раджу всім скачати та поринути в цей чарівний світ музики.
  5. Durchrarebcond19.04.2024
    Завантажила "10 поверхів" від YAKTAK і тепер мої думки, наче на висоті! Це музика, яка вабить мене до небес і змушує серце битися в ритмі великого міста. Пісня, як яскравий спалах на темному небі моїх вечірніх роздумів. Вона немов запрошує мене втекти від буденності і злетіти вище за хмари! Рекомендую кожному, хто любить мріяти наяву.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!