SkofКажеш Що В Словах Вода Моїх Сам Перевір – Там Сухо

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Кажеш Що В Словах Вода Моїх Сам Перевір – Там Сухо

Пісня SKOF "Кажеш, що в словах вода моїх сам перевір – там сухо" розглядає теми суспільної критики, впливу ЗМІ та особистої інтегритеті. Виконавець розкриває проблему безпідставної критики та тролінгу в інтернеті, зокрема в контексті військових дій і національної ідентичності. Він засуджує поведінку тих, хто намагається знизити значення чужих досягнень або висловлювань через особистісні нападки чи необґрунтовані звинувачення.

Артист також піднімає питання про роль ЗМІ в формуванні громадської думки, вказуючи на їх здатність роздувати скандали та маніпулювати інформацією. Він говорить про викривлення фактів і створення сенсацій з метою привернення уваги аудиторії, що веде до непорозумінь і конфліктів у суспільстві.

Пісня також висвітлює важливість підтримки воїнів і визнання їхньої жертви, контрастуючи це з пустопорожніми обговореннями в соцмережах та ЗМІ. SKOF згадує про підтримку, яку його творчість знаходить серед військових, наголошуючи на значущості музики та мистецтва в тяжкі часи.

Врешті, пісня закликає до справжньої незалежності ЗМІ та відповідальності перед суспільством, критикує плітки та наклеп, а також підкреслює важливість автентичності та самовираження через мистецтво. Артист закликає слухачів не звертати увагу на негатив та зосередитися на створенні власного, позитивного вкладу в культуру та суспільство.

Коментарі (2)
  1. Rburarbealis13.08.2024
    Якби слова могли втамувати спрагу, ця пісня була б оазисом у пустелі. Але, схоже, вона більше схожа на порожній колодязь. Хтось казав, що у словах вода, але я тільки відчула сухий голод всередині. Мабуть, в таких моментах і народжується смиренність... або щось інше. Пісня для тих, хто любить блукати в тіні власних думок.
  2. Therpchorero16.04.2024
    Сухість слів SKOF немов пустеля, де кожен звук - це вітер, що носить піски часу. Оригінальність у кожній ноті викликає суміш замішання та захвату. Слухаю і втрачаюся між рядками...
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!