SkofОбоє Тут Злі Доволі А Ти Доїбавсь До Дівчини

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Обоє Тут Злі Доволі А Ти Доїбавсь До Дівчини

Пісня "Обоє тут злі доволі" виконавця SKOF має глибокий зміст і відображає низку суспільних проблем. Вона розпочинається з опису агресивних атак у соціальних мережах, де автор звертається до тролів та натякає на токсичність у сучасному інформаційному просторі. Згадується заздрість, яку автор порівнює з кісткою в горлі, наголошуючи на розповсюдженій негативній емоції, що може отруювати людські взаємини.

У наступних рядках піднімається тема війни та її вплив на людей, що живуть у одній країні. Пісня вказує на розбіжності у вчинках та цінностях між тими, хто підтримує країну (зокрема, фінансово), та тими, хто критикує і не вносить позитивного вкладу. Образ "синьо-жовтий колір" символізує український національний прапор і патріотизм, а конфлікт зі згадкою про дівчину може символізувати непорозуміння між людьми на особистому рівні, що в контексті пісні виходить на ширший, суспільний рівень.

Також торкається проблеми медіа та їх ролі у формуванні громадської думки. Автор критикує ЗМІ за створення скандалів та маніпуляцію інформацією, підкреслюючи розбіжності між реальністю та тим, що показують екрани. В тексті згадуються образи та наклепи, з якими стикаються люди в інтернеті, а також висміюється поверхневе сприйняття критики.

Пісня закінчується роздумами про значення творчості та підтримку, яку автор відчуває від слухачів, зокрема, на фронті. Це підкреслює важливість мистецтва та музики у часи криз та війни, а також єдність людей перед обличчям спільних випробувань. Смисловий навантаження пісні великий і стосується багатьох аспектів сучасного суспільства та його проблем.

Коментарі (2)
  1. Tranamchodor23.05.2024
    Я давно шукав трек, який би так точно передавав мій настрій! "Обоє тут злі доволі а ти доїбавсь до дівчини" від SKOF - це саме те, що треба. Нарешті відчув справжнє полегшення. Рекомендую всім скачати і насолоджуватись!
  2. Gluttovespho9.05.2024
    Тільки SKOF може так проникливо заспівати про наші будні. Чекав на цю пісню, як на вихідний після нервового тижня. Пісня влучно підкреслює настрій і дає відчуття, що хтось мене розуміє. Чудово!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!