Ірина БіликЗалишає Мене Одну В Ніжну Цю Заметіль Шкода

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Залишає Мене Одну В Ніжну Цю Заметіль Шкода

Пісня Ірини Білик "Залишає мене одну в ніжну цю заметіль" - це лірична оповідь про втрату і прощання, процес переживання розриву відносин, який символізується зимовою заметіллю. Сніг у пісні виступає як метафора холодної віддаленості та втрати слідів минулого, що замикається білим покривалом спогадів. Перші рядки ніби намагаються вловити останні сліди спільних моментів, але вони невблаганно стираються заметіллю, що символізує неможливість повернення до минулого.

Приспів з виразом "Залишає мене одну в ніжну цю заметіль, шкода" підкреслює самотність та розчарування від того, що доводиться прощатися з коханням саме у момент, коли здається, що навколо все сповнене життям і красою сніжинок. Лірична героїня не хоче відпускати минуле, але реальність вимагає прийняття втрати.

У подальших рядках пісні звучить прийняття неминучого прощання - "Якщо хочеш іти - іди, повертатись тепер не смій". Це слова про визнання свободи іншої людини, про розуміння того, що іноді кохання краще відпустити, ніж намагатися зберегти його силою. Попри біль і самотність, героїня готова відпустити минуле, залишаючи лише спогади, символізовані "поцілунком холодним своїм".

Загалом, пісня - це рефлексія про переживання втрати, про те, як зовнішній світ і його явища (у цьому випадку - заметіль) віддзеркалюють внутрішні переживання героїні, її самотність та спроби прийти до примирення з реальністю. Вона говорить про важливість змоги відпустити та проходити через біль, щоб знайти мир у собі, навіть коли серце замерзає від холоду розлуки.

Коментарі (3)
  1. Osunixin18.06.2024
    Слухаю і ніби тану в заметілі, мимоволі усміхаючись. Цей настрій дивує і зігріває, немов давно забутий спогад дитинства. Наче і спокійно, але відчуваєш легку ностальгію. Мелодія плавно плине, залишаючи щось невловиме і тендітне в серці. Навіть забути таке важко, хочеться знову й знову відчувати ці емоції.
  2. Lessparbicha25.05.2024
    Ця пісня "Залишає мене одну в ніжну цю заметіль шкода" від Ірини Білик заряджає мене енергією та додає бадьорості навіть у моменти розчарування. Просто необхідно її скачати та мати в своєму плейлисті!
  3. Learnsyspmebi19.04.2024
    Ірина Білик завжди вміє торкнутися струн душі. Ця пісня - наче тепла ковдра в холодний вечір. Вишукано і зі смаком, як завжди. Дякую, що ділитесь своєю магією, Ірино! Це просто не передати словами, як вона вливається в мої вечори. Це справжній відпочинок для душі.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!