YaktakНовий День Залиє Сірі Краски Які Знов Придумаєш Відмазки

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Новий День Залиє Сірі Краски Які Знов Придумаєш Відмазки

У цій пісні виконавець YAKTAK звертається до теми втрати, спогадів та внутрішньої сили. Перші куплети малюють картину минулого, де не залишилося ні дому, де колись жили, ні рідних людей, які збиралися за одним столом, ні знайомих стежок. Усе це залишилося лише в пам'яті, підкреслюючи невідворотність змін і втрат, які кожна людина переживає у своєму житті.

У рефрені йдеться про новий день, що "залиє сірі краски", символізуючи можливість початку з чистого аркуша, незважаючи на минулі невдачі та помилки. Запитання про те, скільки ще "пропустиш ти підказки", може вказувати на важливість уважності до життєвих уроків та знаків, які допомагають нам рухатися вперед.

У наступних куплетах розкривається образ рідної землі як основи ідентичності та опори, порівнюючи її з оберегом і рідною матір'ю. Це наголошує на глибокому зв'язку між людиною і її корінням, який залишається незмінним незалежно від обставин. Посилання на "прострілену спину" та "дорогу нелегку" можуть символізувати труднощі та боротьбу, але також і непереможну волю до життя та свободи.

Заключні куплети повертають нас до теми спогадів та втрати, але також нагадують про невмирущість пам'яті, яка зберігає сліди наших рідних. Це наголошує на цінності зв'язку з минулим та важливості збереження спогадів, які допомагають нам розуміти нашу історію та сутність. Через образи природи та елементи національної символіки пісня висловлює ідею про нескінченний цикл життя, втрати та відродження, що є невід'ємною частиною людського досвіду. Таким чином, пісня YAKTAK стає гімном непохитної волі, пам'яті та вічної зв'язку з рідною землею.

Коментарі (2)
  1. Contvisenma27.05.2024
    Ця пісня як дзеркало мого настрою. Скачати її – наче зануритись у власні думки, які вже давно загубили кольори. "Новий день залиє сірі краски", а я знову шукаю відмазки, щоб не йти вперед. YAKTAK знає, про що співає.
  2. Nesretina21.04.2024
    Якщо шизоїдність могла б співати, вона звучала б так само, як ця пісня. Незважаючи на мою байдужість до музики в цілому, "Новий день" змусив мене на мить відійти від звичної монотонності. Несподівано вражена.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!