Probass &Amp; Hardi, VovazilvovaТут Не До Того Аби Довше Спати

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Тут Не До Того Аби Довше Спати

У цій пісні виконавці висловлюють глибокий сенс вічності та непереможності духу людини. Вони стверджують, що смерть не є кінцем, оскільки життя продовжується в іншій формі, що ми завжди жили та будемо жити вічно через незламність духу та спадщину, яку ми залишаємо.

Також пісня підкреслює єдність людини з природою та космосом. Автори порівнюють себе з храмом для духу, плодоносним садом, яблуками і виноградом, завжди зеленою травою та живильним водоспадом. Це символізує гармонію з навколишнім світом та важливість збереження природи.

Вони також висловлюють ідею, що все щире та справжнє є важливим для здоров'я душі, називаючи себе натуропатом, що підкреслює бажання жити в гармонії з природним світом. Водночас, згадка про Чорне море та Карпати підсилює відчуття глибокої зв'язаності з українською землею та її природою.

Пісня завершується афірмацією присутності тут і зараз, в горі та вперед, що може символізувати постійний рух вперед, розвиток і вічне прагнення до кращого, незважаючи на труднощі та перешкоди. Це гімн життю, силі духу та вічності буття.

Коментарі (6)
  1. Pricberdesppo13.06.2024
    Ця музика вибиває з мого звичного ритму, примушує відчути себе на межі можливостей. Щось нове і абсолютно несподіване, навіть у моєму апатичному настрої. Неочікуваний енергетичний поштовх!
  2. Ruhrwilmaucu1.06.2024
    Ця пісня наче промені сонця, що пробиваються крізь важкі хмари депресії. Звучить так, ніби можна доторкнутись до своїх мрій, навіть коли все навколо здається сірим. "Тут не до того аби довше спати" від PROBASS & HARDI і VovaZiLvova - це мій музичний рятівник, який відкриває нові горизонти у похмурі дні.
  3. Coitesrima31.05.2024
    Ця музика нагадує про те, що всередині нас приховано безліч нерозгаданих загадок. Навіть коли на душі еуфорія, є щось винувате, що змушує замислитись. Відкривай свій внутрішній світ та досліджуй його разом з цим треком.
  4. Caemoditi21.05.2024
    Слухаю цю пісню і відчуваю себе, ніби всередині темного космосу, де панує спокій, але водночас гордість наповнює моє серце. PROBASS & HARDI, VovaZiLvova, дякую за цей музичний шедевр, який відправляє в подорож мої інтуїтивні відчуття. Тут не до того аби довше спати - це саме те, що потрібно зараз!
  5. Pulijawa17.05.2024
    Коли реальність настільки яскрава, що спокій лише мрія, ця пісня підкреслює силу і впевненість. З кожним ритмом, з кожним рядком - відчуваєш, як зникає дратування, а в серці розквітає рішучість. Не час для сумнівів, час діяти!
  6. Gesfipurpbo22.04.2024
    Ця пісня точно не про те, щоби спати! Кожен її біт кличе танцювати. Чудово, коли музика не просто звучить, а наповнює тебе енергією і витягує з будь-якого стану. Продовжуємо гордо не спати!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!