Probass &Amp; Hardi, VovazilvovaВгору І Вперед Я Рух Завжди Був І Завжди Буду

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Вгору І Вперед Я Рух Завжди Був І Завжди Буду

Текст пісні "Вгору і вперед я рух завжди був і завжди буду" від PROBASS & HARDI, VovaZiLvova, виражає ідею безсмертя духу, непереможності ідеалів і вічності буття. Початкові рядки пісні з акцентом на фразах "Не помрем" і "Вічно жили, Вічно будем жити" говорять про відчуття єдності з вічністю, про те, що справжня суть людини – її дух – невмируща і живе вічно. Це вираження упевненості в безсмертності, у вічному продовженні життя на різних рівнях буття.

У подальшому тексті розгортається образ автора як частини природи, як храму для Духу, де кожна частина тіла – очі, вуха, руки, рот – є елементом, через який проявляється життєва сила. Метафора "доглянутий город", "плодоносний сад", "яблука й виноград", "трава завжди зелена", "живильний водоспад" символізують багатство і плідність духу, єдність з природою і безперервне відновлення життя.

Згадка про "Вода в Чорнім морі то сестра, а дух Карпат то брат" підкреслює глибокий зв'язок з природними елементами і культурною спадщиною, наголошуючи на тому, що людський дух нерозривно пов'язаний із землею і її природними красами. Таким чином, пісня висловлює ідею гармонії з природою, вічної присутності і значення культурних коренів.

Усе це об'єднується у висловленні "Я є всюди тут і зараз", що символізує універсальність існування, вічне "тепер" і всюдисущість духу. Пісня є виразом філософії життя, де смерть не є кінцем, а лише переходом в іншу форму існування, де людський дух продовжує жити в гармонії з природою і всесвітом.

Коментарі (5)
  1. Isemylder14.08.2024
    Не знаю, чи ця пісня підніме настрій, але можливо варто скачати і перевірити. Хоча, чесно кажучи, великих очікувань не маю.
  2. Rapsandrize23.05.2024
    Ця пісня - як енергетик для мозку! "Вгору і вперед" від PROBASS & HARDI, VovaZiLvova заряджає драйвом та мотивує на всі 100%. Ідеальний саундтрек для активного дня. Коли слухаєш її, здається, що здатна підкорити будь-які вершини. Не витрачай час - скачай і отримай свою порцію натхнення!
  3. Swerrogefi17.05.2024
    Неочікувана знахідка! У цей стресовий момент так важливо знайти щось, що вибухає оригінальністю. Ця пісня "Вгору і вперед я рух завжди був і завжди буду" від PROBASS & HARDI та VovaZiLvova стала справжнім порятунком. Просто скачати і дати собі шанс відчути новий заряд енергії. Справжня знахідка для тих, хто втомився від буденності
  4. Suramoru14.05.2024
    Ну ось, ще одна пісня, яка додає фарб до мого і без того заплутаного дня. Не знаю, чи допоможе вона мені стати більш оптимістичною, але скачати її варто - можливо, рух вгору і вперед дійсно має сенс. Послухаю, може, щось зміниться. Дякую, "PROBASS & HARDI, VovaZiLvova".
  5. Asukespoi19.04.2024
    Ця пісня наче ліхтарик у темряві моїх тривожних думок. Вона несе світло та рух вперед, коли все навколо здається нерухомим і темним. Чудово, що музика може бути таким сильним каталізатором змін! Велика подяка виконавцям за цей шедевр. Ця мелодія буде моїм мотиваційним гімном!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!