YagodaНа Сьомому На Сьому Поверсі

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - На Сьомому На Сьому Поверсі

Пісня "На сьомому на сьому поверсі" виконавця YAGODA розповідає історію про емоційні переживання та любовні відносини, що розгорнулися на тлі міської ночі. Ліричний суб'єкт згадує, як закохався на сьомому поверсі будівлі, місці, яке є для нього знайомим. Світло вуличних ліхтарів і нічна атмосфера стають свідками їхніх почуттів.

У другому абзаці пісні відображається внутрішній конфлікт і бажання забути кохання, однак є щось, що не дозволяє це зробити. Ліричний герой визнає свою поразку у боротьбі з почуттями і повністю здається їм.

Рефрен і подальші строки підкреслюють місце дії - сьомий поверх, який стає символічним простором для розвитку відносин. Небо, яке "спить" і "молиться", а також написання "усіх своїх повістей" на сьомому поверсі, наголошують на глибокому осмисленні переживань героя. Заклик бути обережною з "сьомим" може символізувати непрості відносини або внутрішні перепони, з якими доводиться боротися.

В цілому, пісня є виразом інтимних почуттів, переплетенням любові, ностальгії та внутрішньої боротьби, проілюстрованим через метафору сьомого поверху, який виступає місцем початку та, можливо, кінця любовної історії.

Коментарі (3)
  1. Atliwhistma1.06.2024
    Включаю улюблену мелодію і з головою поринаю в світ танцю, де впевненість і спокій танцюють разом. Просто ідеальний ритм для гармонійного вечора!
  2. Peigalese11.05.2024
    Цей трек ніби запрошує мене в ліфт на висоту сумних думок, але дивно відчувати відразу, коли мелодія така знайома. Музика звучить, як заклик зануритися глибше в свої почуття. Навіщо? Іноді краще лишатися на землі. Втім, не можу заперечити - виконання бездоганне.
  3. Deidianahrrea16.04.2024
    Як же затишно повертатися у світ спогадів з цією піснею! "На сьомому на сьомому поверсі" YAGODA нагадує мені про безтурботні дні молодості, коли все здавалось можливим і життя було повне пригод. Цей трек як машина часу, що відправляє мене назад, у теплі обійми спогадів. Дякую, що ділитеся такою музикою, яка зігріває душу навіть у найхолодніші дні
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!