DrevoХочу Жити Так Щоб Не Снилися Сни Не Боятись Химар І Мав Розум Міцний

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Хочу Жити Так Щоб Не Снилися Сни Не Боятись Химар І Мав Розум Міцний

У цій пісні виконавець DREVO звертається до глибоких питань внутрішнього світу, самопізнання та пошуку себе. Спочатку йдеться про заклик не йти за загальноприйнятими уявленнями про добро і зло, рай та інші релігійні образи, підкреслюючи, що правда часто залишається невідомою і не однозначною.

Основний рефрен пісні висловлює бажання жити так, щоб не турбуватися про майбутнє або про те, що вважається нормою, не боятися невизначеності (хмар) і мати міцний розум. Виконавець прагне до освіти та зрозуміння, відкидаючи образи та страхи, що є ключем до саморозуміння та особистісного росту.

У подальшій частині пісні говориться про необхідність стати "осередком своєї пітьми", що символізує прийняття власних темних сторін та проблем як частини себе, а не зовнішніх впливів. Акцент робиться на тому, що проблеми і випробування часто є результатом власних дій та рішень, а не зовнішніх обставин.

В кінці виконавець замислюється над тим, як мрії та ілюзії можуть вести людину по хибному шляху, підкреслюючи важливість реальності та практичного ставлення до життя. Загалом пісня є закликом до внутрішнього пошуку, самовдосконалення і знаходження істинної сутності, відкидаючи зовнішні обмеження та страхи.

Коментарі (0)
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!