Время И СтеклоТільки Дим Тільки Дим Дим Дим

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Тільки Дим Тільки Дим Дим Дим

Пісня "Тільки дим" гурту Время и Стекло поглиблено досліджує тему кохання, яке водночас є і пристрасним, і недосяжним. Лірична героїня зізнається у своїх почуттях, які характеризуються через контрастні образи – "чорна біль" і "білий дим". Це вказує на глибокі емоційні переживання, які вона відчуває, боротьбу між бажанням бути з коханою людиною та реалізацією їх недосяжності.

У центрі пісні – мотив танцю, який символізує спробу наблизитися до коханої людини, але замість близькості лірична героїня зіштовхується лише з димом, який стає метафорою їхніх стосунків. Дим тут є символом ілюзорності, невловимості почуттів, які не можна осягнути чи затримати. Вона звертається до диму, наче до живої істоти, просячи його приховати її від болю самотності, хоча і сама розуміє, що кохання, подібно до диму, не може бути вловлене або контрольоване.

Пісня завершується на досить меланхолійній ноті, з питанням про вину ліричної героїні у тому, що вона залишилась одна, підкреслюючи її відчай та нездатність втекти від власних емоцій. Метафора диму, який створює туман у голові, відображає замішання та непевність, які супроводжують її почуття. Таким чином, пісня розкриває багатогранність та складність людських емоцій у контексті кохання, яке є одночасно прекрасним та болісним досвідом.

Коментарі (0)
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!