Уляна ШубаДуже Складно Все За Двох Та Вже Втомилися Плечі Не Легшає Мені Від Тої Порожнечі

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Дуже Складно Все За Двох Та Вже Втомилися Плечі Не Легшає Мені Від Тої Порожнечі

У цій пісні Уляна Шуба розкриває тему розпаду відносин, які колись були повні пристрасті та спільних планів. Вона починає з роздумів про те, що кохання не вічне, і згадує теорію, згідно з якою воно триває три роки. Це ніби підготовка до визнання, що згасання почуттів і зменшення спільної активності є неминучим. Слова пісні підкреслюють внутрішні конфлікти, коли намагаєшся зберегти зовнішній спокій, але внутрішньо відчуваєш набридання через постійні непорозуміння і розчарування в партнері.

Пісня продовжується описом стану, коли відносини досягли критичної точки - вони "зруйновані". Авторка використовує метафору пожежі, що спожила все навколо, залишивши після себе лише попіл, щоб підкреслити силу та інтенсивність їхнього кохання, яке, однак, не встояло перед випробуваннями. Вона ставить питання про існування абсолютної правди в любові, висловлюючи сумніви у її знаходженні.

Кульмінаційною точкою є рішення залишити ці відносини, зібравши речі для "останньої втечі". Тут Уляна Шуба говорить про важкість боротьби за відносини вдвох, коли обидва вже виснажені та не відчувають підтримки один від одного. Відчуття порожнечі, яке не залишає її, незважаючи на всі спроби виправити ситуацію, підкреслює глибину її розчарування. Закінчення відносин символізується заходом сонця, який означає кінець дня для їхніх спільних моментів. Цей момент стає відображенням загального настрою пісні - сумного розставання з минулим та визнання неминучості розлуки.

Коментарі (2)
  1. Restfighthexi25.05.2024
    Оце так пісня! Мов би вся моя розчарованість вилилась у слова. "Дуже складно все за двох" - наче про мене! Уляна Шуба, дякую за цю глибину, відчуття порожнечі тепер звучить у моїй душі...
  2. Baghtripamhy5.05.2024
    Ця мелодія наче відгомін порожньої кімнати, де лише втомлені стіни знають твої думки. Незважаючи на спокій, відчуття ваги не полишає...
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!