100ЛицяСерце Розбила І Полетіла

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Серце Розбила І Полетіла

Пісня "Серце розбила і полетіла" виконавця 100лиця описує історію глибокого емоційного болю та розчарування у любові. У перших рядках ми бачимо образ закоханої особи, очі якої порівнюють з кришталем, з-під якого проливаються сльози. Ця картинка виражає чистоту та невинність почуттів, які були зраджені, що призводить до глибокого смутку.

У наступних рядках йдеться про мрію, яка не збулася. Особа у білому платті, яка мала символізувати щастя і спільне майбутнє, насправді танцює вальс у сльозах, розбиваючи серце та залишаючи кохану людину. Образ вальсу, який мав би бути танцем радості та єднання, перетворюється на символ розлуки та болю.

Завершується пісня роздумами про вартість кохання та можливість уникнення страждань шляхом видалення пам'яті. Це вказує на глибину відчутого болю та безвихідь, яку переживає ліричний герой. Ідея про те, що серце "це вам не камінь" підкреслює його вразливість і сприйнятливість до емоційного болю, а "рани, які залишились на пам'яті", говорять про тривалість та глибину страждань, викликаних зрадою та розставанням. Таким чином, пісня відображає трагедію втраченого кохання та неможливість зцілення розбитого серця.

Коментарі (2)
  1. Barlafimar14.08.2024
    Ця мелодія наче вітер, що торкається душі й розвіює думки, залишаючи лише тихий шепіт почуттів. Увімкни, заплющ очі й відчуй кожен такт, як він струменіє через тебе. Незабутня подорож у світ емоцій...
  2. Therseoprocner2.04.2024
    Як це пісня про мене? Вчора ще серце було на місці, а сьогодні - аж у хмарах, разом з цим треком. "100лиця", ви що, читаєте думки? Ідеальний саундтрек до моїх розбитих очікувань та політів уві сні. Майстерність - висока, емоції - зашкалюють, моє серце - знову в небі. Браво! Слухатиму на репіті, поки не знайду спосіб приземлити почуття. І хай увесь світ почекає
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!