Nazva &Amp; KrutьХодять На Перекури Я Вдихну Повітря В Жабри

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Ходять На Перекури Я Вдихну Повітря В Жабри

Текст пісні "Ходять на перекури" у виконанні NAZVA & KRUTЬ зачіпає тему втечі від буденності та звичайного життя до більш природного та інстинктивного стану буття. На початку пісні описується втеча з "своєї водойми", що може символізувати виходження зі звичного комфорту або обмеженого життєвого простору. "Знайомі морди", "птахи, що співають акорди", і "коні на копитах ботфорди" створюють сюрреалістичну картину, де змішуються елементи реальності та фантазії, підкреслюючи контраст між звичним життям та прагненням до відкриттів і пригод.

В подальшій частині пісні йдеться про спробу героя "вдихнути повітря в жабри" та "йти у мандри", що є метафорою бажання зануритися в глибини власних емоцій, досвідів або навіть підсвідомості, аби відкрити для себе щось нове і віддалене від повсякденності. Повторювані рядки "Піду на дно" можуть вказувати на готовність зіткнутися з найглибшими страхами або забутими бажаннями.

Закінчується пісня зображенням героя, який обіцяє "змочити пір’я в меді" та "щебетати мати солов’їним тоном", що символізує перетворення та здобуття гармонії з природою та власним внутрішнім світом. Опис ведмедів, їхніх міледі та лісних духів, які збігаються послухати героя, підкреслює унікальність та значимість його внутрішнього подорожі та здатність зв'язуватися з чимось більшим, ніж просто рутинне існування. Ця пісня є закликом до відкриття внутрішнього світу, знаходження справжнього "я" та втілення своїх природних потреб і бажань.

Коментарі (4)
  1. Socdireka30.05.2024
    Ця пісня ніби малює банальність у найяскравіших барвах, але водночас я чомусь відчуваю дивне задоволення від кожної ноти. Цікаве поєднання настроїв. Варто послухати!
  2. Rinswoodanso26.05.2024
    Забігла послухати новенький трек "Ходять на перекури я вдихну повітря в жабри" від NAZVA & KRUTЬ і відчула, як нервозність зникає під хвилюючі ритми! Ігрива мелодія підіймає настрій, а екстраверт у мені вже хоче танцювати! Не прогавте шанс скачати цей хіт і поринути в атмосферу щастя!
  3. Oflamwida19.05.2024
    Слухати цю мелодію - наче вдихнути свіжого повітря, яке наповнює душу спокоєм. Навіть у моменти апатії ця музика дозволяє відчути справжню глибину емоцій і трохи пом’якшує печаль. Рекомендую для тих, хто шукає внутрішнього миру.
  4. Rocedjafun17.04.2024
    Хоч пісня і монотонна, але має свій ритм, що захоплює. Захопив мене цей трек, ніби жабра в повітрі морському. Цікаво, як таке сполучення відгукується в моїй душі, несподівано знайшло відгук
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!