Nazva &Amp; KrutьЯ Вдихну Повітря В Жабри

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Я Вдихну Повітря В Жабри

Пісня "Я вдихну повітря в жабри" виконавців NAZVA & KRUTЬ відображає незвичайне сплетіння реальності та фантазії, де головний герой порівнює своє існування з життям морських істот та птахів, шукаючи відпустку від буденності. Вступні рядки малюють картину, де персонаж спостерігає за знайомими обличчями та природою, намагаючись знайти своє місце серед них.

Головний мотив пісні - прагнення вирватися з повсякденної рутини, символізоване бажанням "вдихнути повітря в жабри" і "піти в мандри". Це виражає бажання пірнути в невідоме, відшукати себе в іншому вимірі, де звичні правила не діють.

Згадка про "курів, що ходять на перекури" та "харчування офісним планктоном" висміює монотонність офісної роботи та повсякденну рутину, підкреслюючи контраст між світом природи та урбанізованим життям. Це не лише критика сучасного суспільства, але й заклик до повернення до природи, до більш природного стану буття.

Фраза "Піду на дно" може символізувати прагнення до повної зміни, відмову від старого життя та пошуки глибинного змісту існування, де можна знайти справжнє "я". Такий вираз може також означати втечу від реальності, пошук укриття в глибинах свого внутрішнього світу.

В цілому, пісня є метафорою пошуку особистої свободи та справжньої сутності, відхилення від накладених суспільством обмежень і відкриття нових, нестандартних шляхів самовираження. Це заклик не боятися змін та шукати гармонію з природним світом, що оточує нас.

Коментарі (3)
  1. Inribrihot15.08.2024
    Після важкого дня, коли мозок уже насичений логікою, а тіло просить підкріплення, ця пісня стає ковтком свіжого повітря. Хочеться просто завантажити та зануритись у її ритм, відчуваючи кожен звук. "Я Вдихну Повітря В Жабри" від Nazva & Krutь дарує ту вдячність, яку не передати словами. Час натискати "скачати" і насолоджуватись!
  2. Dihavingtu22.05.2024
    Не можу втриматися від руху під цю мелодію, вона ніби створена для того, щоб зарядити енергією і дати новий подих життя. Ідеальний саундтрек для активного дня!
  3. Disourgecen19.04.2024
    Не кожен день зустрінеш пісню, яка б роздмухала жабри свіжістю повітря! Незважаючи на свою дисгармонійність, "Я вдихну повітря в жабри" викликає справжню еуфорію, яка заставляє серце битися частіше, хоч і залишає місце для сумнівів. NAZVA & KRUTЬ мають унікальний дар — змушують замислитися логікою серця
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!