Nazva &Amp; KrutьЗдам Дзьоб І Крила В Оренду

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Здам Дзьоб І Крила В Оренду

У пісні "Здам дзьоб і крила в оренду" виконавців NAZVA & KRUTЬ розкривається історія про втому від повсякденної рутини та бажання зміни. Вступні рядки "Виліз з своєї водойми, Поруч знайомі морди, Знов птахи співають акорди" налаштовують на рефлексію про звичний, але водночас набридлий світ, де все здається передбачуваним і одноманітним.

Головний герой пісні, неначе втомлений від свого звичного середовища, шукає уникнення, метафорично "вдихаючи повітря в жабри" і ниряючи "далеко аби не той во". Фраза "Піду на дно" повторюється як рефрен, символізуючи бажання зникнути або зануритися в інший, більш спокійний світ, де можна відпочити від повсякденного хаосу.

Друга частина пісні звертається до більш фантастичних образів, де ліричний герой "змочує пір’я в меді", і до нього збігаються всі лісові мешканці. Цей момент підкреслює контраст між реальним світом, де все підпорядковано рутині, і магічним, де можлива воля та спонтанність. Обіцянка "щебетати мати солов’їним тоном, Рано вставати й харчуватись тільки офісним планктоном" є іронічним виразом туги за втраченою свободою і зв’язком з природою.

У цілому, пісня є алегорією на втому від повсякденності та прагнення до змін, до утечі від соціальних норм і знаходження унікального, можливо навіть фантастичного, простору для самовираження. Через свої тексти виконавці висловлюють універсальне бажання людини до відновлення та відкриття нових горизонтів у своєму житті.

Коментарі (3)
  1. Ahraffeidi22.08.2024
    Ну що ж, настав той момент, коли щось по-справжньому незвичне можна не лише почути, а й завантажити. "Здам Дзьоб І Крила В Оренду" - це, безумовно, для тих, хто вміє скучати так, щоб це було цікаво. Складність – наша зброя!
  2. Latherasi25.05.2024
    Друзі, цей день приніс мені чимало стресу і відчуття провини, але з енергійною піснею "Здам дзьоб і крила в оренду" від NAZVA & KRUTЬ я відчув, як мій настрій підіймається. Раджу скачати і слухати на повторі, щоб відволіктися від повсякденних турбот!
  3. Stinintole19.04.2024
    Кому крила, а кому і дзьоб не завадив би! Незвично почувати таку музику, де кожен акорд наче веде власну гру. Ця пісня створює атмосферу свободи і водночас в'язниці, яку відчуваєш під її ритми. Виконавці, безумовно, знають, як змусити замислитися над власними крилами
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!