Nazva &Amp; KrutьІ Під Розписку У Вікно

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - І Під Розписку У Вікно

Пісня "І під розписку у вікно" виконавців NAZVA & KRUTЬ занурює слухача в алегоричну подорож, де автор розмірковує про прагнення до волі та незгоду з рутинними аспектами повсякденного життя. Вступні рядки малюють образ, де персонаж вилазить зі своєї зони комфорту (представленої як "водойма") і спостерігає за звичайними сценами повсякденного життя ("поруч знайомі морди", "птахи співають акорди"), де навіть коні мають несподіваний атрибут - ботфорди на копитах. Цей образ можна трактувати як гіперболізацію повсякденності, що стає дедалі більш абсурдною.

Другий абзац переносить нас у сферу робочого життя, де "всі кури ходять на перекури", що символізує монотонність та замкненість у власних рутинних звичках. Автор висловлює своє невдоволення та бажання піти у "мандри", шукаючи втечу від реальності ("піду на дно"), що може означати прагнення до глибинних переживань, відмову від поверхневого сприйняття світу.

В останньому абзаці метафорично описується зустріч із природою та її обителями ("змочу я пір’я в меді", "усі ведмеді й їх міледі"), де автор обіцяє жити в гармонії з природою, "щебетати мати солов’їним тоном". Це обіцянка нового способу життя, віддаленого від "офісного планктону", що символізує відхід від корпоративної культури та пошук щастя в простих природних радощах. Таким чином, пісня виражає тугу за відкриттями, пригодами та більш органічним і змістовним способом життя.

Коментарі (3)
  1. Juztaigenta14.06.2024
    Зайшов сюди у пошуках спокою, а знайшов мелодію, яка м'яко огортає нерви і дарує відчуття польоту. Слухаю й не можу натішитися, наче відкрив вікно до нових горизонтів. Якщо душа прагне умиротворення, ця пісня — саме те, що треба. Здається, ще трохи, і серце почне битись у такт з музикою. Раджу всім, хто хоче знайти гармонію у світі звуків!
  2. Divevate21.05.2024
    Ця пісня – наче світло в кінці тунелю, яке обережно нагадує, що навіть у найтемніші моменти можна знайти щось красиве. Раджу слухати всім, хто шукає трохи тепла у холодних днях. Вона дійсно допомагає відчути себе живим.
  3. Themohavou14.05.2024
    Щойно натрапила на "І під розписку у вікно" від NAZVA & KRUTЬ - і не можу втриматися! Це як ковток свіжого повітря для моєї душі. А звучить так, наче спеціально для мене. Обов'язково треба скачати і знову зануритися у цю музику
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!