Nazva &Amp; KrutьПообіцяю Вам Щебетати Мати

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Пообіцяю Вам Щебетати Мати

Пісня "Пообіцяю вам щебетати мати" виконавців NAZVA & KRUTЬ - це захоплююча подорож у світ, де межі реальності розмиваються, а звичайне переплітається з фантастичним. Спочатку ліричний герой описує свій вихід з водойми, зустрічаючи навколо знайомі обличчя та слухаючи спів птахів. Ця сцена нагадує пробудження до життя, до нового дня, наповненого звичайними, але водночас чарівними моментами.

Далі текст переносить нас у повсякденне життя, де "на роботі всі кури ходять на перекури", створюючи алегорію на механічну поведінку людей у сучасному суспільстві, що живуть за встановленим ритмом, подібно до робочих тварин чи птахів на фермі. Ліричний герой вирішує "вдихнути повітря в жабри" та вирушити у подорож, "піду на дно", що символізує бажання втекти від буденності, зануритися у власний внутрішній світ або навіть у паралельну реальність, де можливо все.

Завершується пісня обіцянкою "пообіцяю вам щебетати мати солов’їним тоном", що може символізувати обіцянку радості, натхнення та відданості справжнім цінностям, незважаючи на всі виклики повсякденного життя. Ліричний герой закликає "рано вставати й харчуватись тільки офісним планктоном", що може бути іронічним коментарем про необхідність підлаштовуватись під умови сучасного життя, але зберігати свою унікальність та індивідуальність. Пісня є метафорою подорожі в пошуках себе, свободи виразу та гармонії з навколишнім світом.

Коментарі (2)
  1. Duiscenitan14.06.2024
    Натрапив на цю пісню і відчув, як тягар на душі трохи зменшився. Слухаючи її, наче знаходиш спокій у шумному світі. Музика і слова роблять свою магію, даруючи справжнє відчуття полегшення. Рекомендую всім, хто шукає миті спокою.
  2. Inhusido25.05.2024
    Як же мене розриває на частини від цієї пісні "Пообіцяю вам щебетати мати" від NAZVA & KRUTЬ! Такий заряд емоцій, така глибина... Внутрішній конфлікт виривається назовні разом з кожною нотою. Не можу стримати гнів, але й водночас не можу зупинитися слухати. Це просто вражаюче! Обов'язково скачати!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!