Nazva &Amp; KrutьВиліз З Своєї Водойми Поруч Знайомі Морди

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Виліз З Своєї Водойми Поруч Знайомі Морди

Пісня "Виліз з своєї водойми поруч знайомі морди" виконавців NAZVA & KRUTЬ переплітає абсурдні та фантазійні образи, створюючи візію світу, де межі між реальністю та уявою зникають. У пісні згадується персонаж, який виходить зі своєї звичної обстановки - "своєї водойми", поруч із яким знаходяться "знайомі морди", що може символізувати вихід із зони комфорту або певного соціального середовища. Згадка про птахів, що "співають акорди", і коней на копитах з "ботфордами" (високими чоботами) додає елементів фантазії та нереальності.

Другий абзац тексту розкриває тему втечі від буденності і рутини, описуючи робоче середовище, де "всі кури ходять на перекури", що може символізувати монотонність і пошук відпочинку від повсякденного життя. Персонаж прагне "вдихнути повітря в жабри" і "піду у мандри", прагнучи до свободи та відкриття нових горизонтів, навіть якщо це означає "піду на дно" - можливо, занурення в глибини свого внутрішнього світу або наважування на ризиковані дії.

В останній частині тексту вводяться образи ведмедів, "міледі" та лісних духів, які "збіглися мене послухать". Це створює атмосферу казковості та магії, де персонаж обіцяє "щебетати мати солов’їним тоном", що може символізувати бажання знайти гармонію з природою та внутрішній спокій. Заклик до "рано вставати й харчуватись тільки офісним планктоном" іронічно підсумовує пісню, підкреслюючи контраст між фантазійним світом та реальністю повсякденного життя. В цілому, пісня є захопливим злиттям реалій і фантазії, втікаючи від буденності до світу, де можливе все.

Коментарі (0)
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!