Nazva &Amp; KrutьЯ Покажу Де Космічні Сфери

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Я Покажу Де Космічні Сфери

У пісні "Я покажу де космічні сфери" виконавців NAZVA & KRUTЬ описується метафорична подорож, яка розпочинається із виходу з звичного середовища, символізованого як "своя водойма". Цей акт виходу зі своєї комфортної зони подається через образи знайомих "морд", птахів, що співають акорди, і коней з незвичним взуттям на копитах, що наголошує на нереальному, майже фантастичному характері цього світу.

Далі текст пісні переходить до повсякденності робочого життя, де "всі кури ходять на перекури", і порівнює їх із виконавцем, який "вдихне повітря в жабри" і вирушить у подорож, аби уникнути буденності, "піду на дно", що може символізувати глибинне занурення у власні думки, емоції чи пошук сенсу.

В останніх рядках пісні герой обіцяє "змочити пір’я в меді" та зібрати навколо себе лісових духів і тварин, обіцяючи жити за незвичайними правилами, такими як "рано вставати й харчуватись тільки офісним планктоном". Це створює образ повного відокремлення від реальності, життя в світі фантазій та мрій, де можливе будь-яке перетворення і де реалії повсякденного життя втрачають свою вагу. Таким чином, пісня виражає прагнення до втілення в життя своїх фантазій, пізнання незвіданого і відходу від монотонності буденності.

Коментарі (2)
  1. Lesuharme2.06.2024
    Неймовірно! "Я покажу де космічні сфери" - це справжня космічна подорож для моїх вух і душі. Кожен звук і кожна нота розкриваються, як нові світи. В цій пісні відчувається щось неземне, а голос виконавця KRUTЬ просто заворожує. Це як мандрувати всесвітом, не виходячи з дому. Дякую, NAZVA & KRUTЬ, за ці чарівні хвилини!
  2. Cornramele20.05.2024
    Ця мелодія ніби портал у світ, де немає нічого зайвого, тільки чиста радість і легкість. Рекомендую для підняття настрою та підзарядки енергією!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!