Agape, Zippo, RunaХто Бісить Хто Правий Ми Не Вірим Сльозам В Кейсі Тількі Гроші Там Нема Любові

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Хто Бісить Хто Правий Ми Не Вірим Сльозам В Кейсі Тількі Гроші Там Нема Любові

У пісні "Хто бісить хто правий ми не вірим сльозам в кейсі тількі гроші там нема любові" виконавців Agape, ZippO, RUNA розкривається атмосфера нічного життя, сповненого безладу, п'янких пригод і дурману. Ліричні герої занурюються у світ, де панують гроші і поверхневі відносини, а емоції та любов відступають на другий план. Імідж, що використовується у пісні, підкреслює відчуття відчуженості та прагнення до матеріальних благ, ігноруючи глибші людські цінності.

Рефрен "Хто бісить, хто правий, ми не вірим сльозам, в кейсі тількі гроші, там нема любові" гостро висвітлює концепцію пісні — у світі, де домінує прагнення до збагачення та самовираження через матеріальні символи, немає місця для справжніх почуттів та емпатії. Люди не вірять один одному, відкидаючи емоційну щирість на користь фінансової вигоди та поверхневих задоволень.

Образи ночі, дурману, і п'яних пригод використовуються як метафора швидкоплинного життя, де важливе місце займають лише миттєві задоволення. Ця пісня відображає не тільки нічне життя, але й глибшу проблему сучасного суспільства — втрату моральних орієнтирів та знеособлення особистості в масі однодумців, що гоняться за ілюзією щастя. Таким чином, твір стає роздумом над втраченими можливостями знайти щирість і любов у світі, де головними критеріями вартості є матеріальне багатство та соціальний статус.

Коментарі (2)
  1. Queevemova27.05.2024
    Ця пісня повертає мене в ті часи, коли віра в справжні почуття ще жила в серці, але зараз... тільки гроші. Краще скачати і залишити у колекції спогадів, адже нової любові тут не знайти.
  2. Tedidewhist4.04.2024
    В темряві байдужих слів ця пісня - промінчик світла, що пронизує серце. Agape, ZippO, і RUNA майстерно переплели біль втрати та надію на знайдене в собі справжнє. "Хто бісить хто правий" - не просто лінії, а відлуння наших душ, що шукають відповіді серед грошей і сліз. В кожному слові - глибина, в кожному акорді - пульс життя. Ця пісня - як погляд у дзеркало, що не бреше, змушуючи замислитись над справжніми цінностями. Справжнє мистецтво, що залишає слід у душі. Шкода, що не всі зможуть почути і зрозуміти. Але я - почула. І це змінило мене.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!