DrevoНа Тебе Випала Дорога Не Із Легких

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - На Тебе Випала Дорога Не Із Легких

Пісня "На тебе випала дорога не із легких" виконавця DREVO глибоко занурюється у тему випробувань та витривалості, які є невід'ємною частиною життя. У першому абзаці розповідається про образ козака, який символізує непохитну витримку та силу духу. Текст пісні підкреслює, що кожна людина у своєму житті зіштовхується з труднощами, але саме через ці випробування людина загартовується, стає міцнішою та витривалішою. Козак, якого "не бере куля", стає метафорою нескореності та сили, здатної подолати будь-які перешкоди.

У другому абзаці пісня розгортає ідею про те, що складні життєві моменти є своєрідним іспитом від Вищих сил, який необхідно пройти, зберігаючи віру, честь та цноту. Автор підкреслює важливість берегти свою душу в чистоті, присвячувати себе вірності своїй державі, родині, віддаючи їм усе найкраще, що дав нам Господь. Цей мотив закликає до відданості та самопожертви, підкреслюючи значення особистих якостей і цінностей у житті кожної людини.

У третьому абзаці звертається увага на авторське "Я", яке не прагне здаватися кращим, але шукає істину та смисл у власному житті. Це показує, що кожна особа на своєму шляху зіштовхується з власними випробуваннями та виборами, які визначають її долю. Пісня стає відгомоном загальнолюдських пошуків сенсу, стійкості та віри у світле майбутнє, незважаючи на всі випробування. Послання пісні закликає до збереження внутрішньої гідності та віри у власні сили, незалежно від зовнішніх обставин.

Коментарі (2)
  1. Mopeludi17.06.2024
    Це як глибоке вдихання свіжого повітря перед бурею. Щось в цьому є, що пробуджує тебе і змушує задуматись, куди ж іти далі, навіть коли дороги не видно.
  2. Profoutamum20.04.2024
    Хто знає, як важко буває обрати дорогу, той зрозуміє цю пісню не зі слів, а з півнот. Глибоко, як самотність у темній алеї. DREVO, ви як завжди точно в ціль. Чекаю не можу наступних треків
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!