DrevoАле Господь Все Легко Не Дае

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Але Господь Все Легко Не Дае

Пісня "але Господь все легко не дає" у виконанні гурту DREVO звертається до образу козака як символу непохитної витривалості та стійкості. Співак закликає "терпіти", наголошуючи на тому, що труднощі, які людина переживає, є частиною життєвого шляху, що формує характер і дух. Такий виклик передбачає загартування у вогні боротьби, де ворог не зможе завдати шкоди, бачачи перед собою нескорену силу.

У другій частині пісні мова йде про призначення кожної людини пройти через випробування, які їй призначені. Незважаючи на те, що дорога може бути важкою, є наголос на вірі в те, що кожен іспит є подоланим завдяки вірі та підтримці спільноти. Співак закликає зберігати душу в чистоті, присвятити вірність і честь державі та віддати всю любов і тепло своїй родині, як найвищу цінність, подаровану Богом.

У заключній частині пісні висловлюється певна скромність та несприйняття себе як ідеалу. Автор не прагне здаватися кращим, ніж є насправді, і підкреслює унікальність кожного життєвого шляху, нагадуючи про важливість жити своє життя справжньо та з повагою до власних переконань. Така позиція закликає слухача цінувати момент та жити згідно з внутрішніми переконаннями, не піддаючись зовнішнім обставинам. Пісня стає гімном духовної сили, віри в себе та вищі ідеали, що об'єднують людину зі спільнотою та традиціями.

Коментарі (3)
  1. Niesaweblu16.06.2024
    Зайшла сюди випадково, натиснула "play", і здається, мене змусили слухати все, що Бог не хотів давати. Спасибі, DREVO, тепер я знаю, як звучить інтуїтивне роздратування в мелодії.
  2. Emadafca22.05.2024
    Ніколи не очікувала, що одна пісня зможе так дбайливо перенести в світ натхнення і спокою. Справжній музичний подарунок, який змушує задуматися про глибокі істини. Просто насолоджуйся і розчиняйся в мелодії!
  3. Comolire16.04.2024
    Кожен акорд цієї пісні наче крапля світла у морі темряви, що легенько торкається душі. DREVO вміє малювати музикою те, що словами важко передати. І хоча Господь і не дає все легко, ця пісня робить світ трохи простішим. Це як знак свище, коли ти чекаєш знаку. Спасибі за це. Слухаю та відчуваю спокій...
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!