Max BarskihІ В Цьому Лише Двоє Неправих Я І Ти

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - І В Цьому Лише Двоє Неправих Я І Ти

У пісні "І в цьому лише двоє неправих - я і ти" виконавця MAX BARSKIH розповідається про складні взаємини між двома людьми, які зазнали зруйнування через власні помилки та непорозуміння. Сонце і місяць, які змінюють своє світіння та розквіт, символізують незмінність світу навколо, в той час як їхні відносини зазнали катастрофічних змін. Автор говорить про те, що вони разом "загубили світ" на світанку своїх відносин, "спалили мости", що вказує на неможливість повернення до минулого.

Далі в пісні йдеться про універсальну істину, що не можна двічі увійти в одну й ту ж річку, і про неможливість "зберегти половини серця", що підкреслює незворотність розриву між ними. Згадується про втрачений блиск в очах, який символізує втрату близькості та любові.

Кульмінацією пісні є рефлексія про те, що їхні "кораблі відпливали", і хоча колись вони були невимовно близькі, тепер вони опинилися на "різних берегах". Це говорить про глибоке розчарування та віддаленість, яка склалася між ними.

Закінчується пісня роздумами про те, що все могло б бути інакше, але кохання, яке "не буває легким", вимагало іншого вибору, якого вони не зробили, вибравши "різні дороги". Це вказує на непростий вибір між збереженням відносин і особистими шляхами розвитку, що призвело до їхнього розлучення. Пісня відображає універсальні емоції втрати, жалю та розуміння непоправності стосунків.

Коментарі (1)
  1. Makcugatan7.05.2024
    Яка глибина в цих словах... Коли музика і слова змушують замислитись над власними помилками, це справжнє мистецтво. MAX BARSKIH знову не залишає шансів моєму скептицизму - відмінна композиція! Відчувається кожен акорд у моїх думках. Трохи страшно визнавати, але ця пісня - наче мій особистий діалог з самим собою. Вдячний, що натрапив на неї сьогодні. Незабутньо!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!