Настя БалогЇї Занесло Геть За Океан А Він Прямо В Полі

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Її Занесло Геть За Океан А Він Прямо В Полі

Пісня "Її занесло геть за океан а він прямо в полі" виконавиці Насті Балог описує історію кохання на тлі війни, яка розділила закоханих, відкинувши їх у різні куточки світу. Лірична героїня опинилася далеко за океаном, живучи серед іспанських просторів і засинаючи під "ковдрою зірок", в той час як її коханий залишився на батьківщині, де бореться на "стежках партизанських". Така ситуація вимальовує біль розлуки та водночас силу спільних спогадів та надію на повернення.

У пісні відчувається глибока туга за рідною землею, улюбленим містом, які лірична героїня несе у своїх думках. Війна зображена як жорстока сила, що "розкидала" їхні долі "мов рване намисто", але попри все, в її серці живе надія на возз'єднання.

Заклик "Трошечки зачекай…" стає мотивом очікування та обіцянки майбутньої зустрічі "без куль і без вогню" у рідному місті, яке виступає символом миру та щастя. Ця частина пісні виражає віру в перемогу, в повернення до звичного життя, де можливі зустрічі "в гості" і спільне майбутнє.

Загалом, пісня є виразом сильних емоцій, пов'язаних із війною, розлукою, надією та коханням, що переживає випробування на міцність. Ліричні образи та мотиви сповнені глибокої символіки, підкреслюючи універсальність переживань людей, що опинилися у подібних обставинах.

Коментарі (0)
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!