SowaТи Сідай Розкажу Лиш Куплю Слова

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Ти Сідай Розкажу Лиш Куплю Слова

У цій пісні виконавець звертається до світу як до живої істоти, висловлюючи своє бажання зрозуміти його глибше. Пісня розпочинається з запитань до світу про його страхи та мовчанку, символізуючи прагнення знайти спільну мову зі світом навколо нас.

Подальші рядки говорять про відчуття легкості та невагомості, яке автор відчуває, порівнюючи себе з росою. Цей образ передає вразливість і крихкість людської душі. Вислів "Ти сідай розкажу, лиш куплю слова" символізує потребу у вираженні своїх почуттів та думок, намагання знайти правильні слова, щоб розказати про своє сприйняття світу.

У пісні також згадується порада матері "будуй доню власні ґрати" та "не ризикуй, не виходь із хати", що відображає звичайну турботу про безпеку та захист. Проте, це може символізувати й обмеження, які суспільство або родина можуть накладати на індивіда, стримуючи його від пізнання світу.

Виконавець відштовхується від цих порад, зазначаючи, що вона не одна – з нею "голоси твої", що може означати інші думки, переконання чи голоси інших людей, які допомагають їй не відчувати себе ізольованою від світу. Це наголошує на важливості зв'язку та спілкування з іншими, щоб краще зрозуміти світ навколо нас і знайти своє місце в ньому.

Коментарі (1)
  1. Psychthilecko3.06.2024
    Цікаво, які слова може купити SOWA? Нервуюсь, але з надією відкриваю цю пісню. Може, саме вона розкаже те, що мені так хочеться почути. Що ж, сідаю і слухаю...
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!