MamarikaПобачу На Порозі Тінь Підкаже Серце Бо Має Зір

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Побачу На Порозі Тінь Підкаже Серце Бо Має Зір

Текст пісні у виконанні MamaRika занурює слухача в атмосферу глибокого очікування та невимовної надії. Лірична героїня співає про своє нетерпіння та віру в зустріч з коханою людиною, яка символізується появою тіні на порозі з появою перших променів сонця. Використання образу "серце, що має зір" підкреслює інтуїтивне відчуття глибокого зв'язку та передчуття важливих подій.

У другому куплеті передається емоційний стан героїні, що характеризується постійним очікуванням і самотністю. Фрази "Я чека, я чекала тебе до рання" та "Заплака, заплакана сиділа сама" відображають тугу та сподівання, що заповнюють її дні, перетворюючи їх на безкінечне чекання.

Приспів "Замело дороги нам і замело поля" символізує перешкоди та відстані, які розділяють коханих, але незважаючи на це, вони "палають", тобто зберігають почуття один до одного, хоча "тумани закривають нам твої вогні, і мої вогні", що може означати складнощі в спілкуванні та вираженні емоцій. Ця пісня – це вираз віри у здатність любові долати будь-які перешкоди, навіть коли обставини здаються непереборними.

Коментарі (3)
  1. Newsnalbskyter25.05.2024
    Пісня "Побачу на порозі тінь підкаже серце бо має зір" від MamaRika - це ніби подорож крізь туман, де кожна нота загострює відчуття невидимого болю. Слухаю і відчуваю, як апатія стає ще глибшою. Мелодія ніби створена для тих, хто давно втратив віру у світло.
  2. Idengala14.05.2024
    Щось таке рідне і тепле в цій мелодії, ніби кожен звук оживає і спілкується зі мною. Слухаю і відчуваю, як музика огортає душу ніжністю, даруючи спокій та натхнення. Це ніби подорож у власні спогади та мрії. Рекомендую всім, хто хоче на мить зупинитися і відчути справжню магію звуку
  3. Vulkondrasski3.04.2024
    Коли перший раз прослухала цю пісню, то відчула, як ніжно серце заграло в ритмі мелодії. "Побачу на порозі тінь підкаже серце бо має зір" - слова, які змусили мої думки плисти за течією спогадів і мрій. MamaRika, здається, знає якусь таємницю моєї душі, яку я сама не відгадала. Це більше, ніж просто пісня, це - шепіт мого серця, перетворений на музику. Неймовірно, як чиясь творчість може так точно влучити в найпотаємніші куточки душі. Спасибі, що подарували цю емоційну подорож
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!