Dovi &Amp; SkofkaОдин По Тому День Вже Не Прожити Діру В Минуле Голкой Не Зашити

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Один По Тому День Вже Не Прожити Діру В Минуле Голкой Не Зашити

Текст пісні "Один по тому день вже не прожити, діру в минуле голкой не зашити" виконавців DOVI & SKOFKA розкриває тему безповоротності часу та важливості цінувати кожну мить життя. В пісні йдеться про те, як дні зливаються в одну неперервну послідовність, наголошуючи на рутинності і монотонності повсякденного життя. Ліричні герої втомлено повертаються додому вечорами, символізуючи універсальний виснажливий цикл, в якому опиняються багато людей.

У пісні підкреслюється неможливість повернутися в минуле і виправити помилки або змінити хід подій. "Діру в минуле голкой не зашити" - цей рядок символізує вічну втрату і невозможність відновлення того, що вже пройшло. Виконавці закликають цінувати кожну хвилину, оскільки час - це неповторний ресурс, який не можна зупинити або повернути назад.

Пісня слугує нагадуванням про те, що необхідно жити тут і зараз, цінувати моменти та людей, які нас оточують. Вона відображає загальнолюдські роздуми про швидкоплинність життя і важливість використовувати кожну мить з користю, не дозволяючи рутині повністю захопити наше існування. Таким чином, пісня є глибоким філософським роздумом про сенс життя і часу.

Коментарі (5)
  1. Mussguabrali16.06.2024
    Здається, знайшов ідеальну пісню для моментів, коли треба вдихнути нове життя у старі спогади. Тепер минуле набуває нових барв!
  2. Dairidescirc6.06.2024
    Ця композиція перенесе вас у світ глибоких роздумів та спогадів. Відчуйте, як кожна нота та кожне слово огортають вас, мов теплий плед у прохолодний вечір. Дозвольте музиці стати вашим провідником у світі почуттів та емоцій.
  3. Dieholcewrsu30.05.2024
    Ця мелодія змушує мене зупинитись і замислитись над тим, що було і що вже не повернути. Кожна нота наче торкається душі, викликаючи сумні спогади, але водночас відкриває нові горизонти розуміння. Якби музику можна було відчути пальцями, ця була б тендітною і прозорою, але з неймовірною глибиною. Музичний шедевр, що залишає слід у серці.
  4. Quepretethva21.05.2024
    Не знаю, чи можна стати більш песимістичною, але ця пісня якраз влучає у настрій. Складається враження, що хтось зазирнув у моє серце і записав його ритм. Обов’язково треба скачати і слухати, коли хочеться відчути себе не такою самотньою в цьому світі.
  5. Blasecrola5.05.2024
    Слухаю цю пісню і наче в машині часу кинуло назад, де все ще не так боляче. Шкода, що навіть ностальгія не лікує старі рани, а музика веде за собою в туман минулих помилок. Як би не було, вона все одно залишає слід у серці. Чекаю на пісні, що зможуть зігріти душу більше.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!