Маша КондратенкоТак Буває Втома Біль Накриває

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Так Буває Втома Біль Накриває

Пісня МАШІ КОНДРАТЕНКО "Так буває втома біль накриває" відображає глибокі почуття та емоційні стани, пов'язані з випробуваннями та викликами, які людина може зустрічати у своєму житті. У даному тексті використовується образність та символіка, щоб передати боротьбу за віру, любов та свободу, незважаючи на зовнішні перешкоди та внутрішні боротьби.

Фрази "Гей-гей, люлі-люлі, ворогам покажем дулі" та "не кує для них зозуля" символізують відвагу та непокору перед обличчям ворогів, підкреслюючи відмову підкорятися чи здаватися. Це вказує на готовність боротися та захищати свої ідеали та цінності, не зважаючи на перешкоди.

"Ой, засвіти, місяченько, всі ліса і всі поля" - це прохання про освітлення шляху в темряві, метафора прошуку віри та надії у складних життєвих обставинах. "Бо шлях буде далеченьким" говорить про труднощі та випробування на шляху до мети, про важливість віри та надії для подолання цих викликів.

Рядки "Поки вірим, поки любим не зламати нас ніяк" та "Волі в людях повні груди, не існує слова страх" висловлюють непохитність духу та віру у перемогу. Це вказує на силу любові та волі, які дозволяють протистояти будь-яким труднощам.

Згадка про "Повернути кримські зорі" та "Подумки вже біля моря" символізує мрії про свободу та повернення до мирного життя, про зв'язок з рідною землею та бажання жити в гармонії і спокої.

Таким чином, пісня є вираженням боротьби за свободу, любов, і віру у краще майбутнє, незважаючи на всі перешкоди та випробування. Вона вшановує силу духу та важливість вірності своїм ідеалам.

Коментарі (3)
  1. Sisinate1.06.2024
    Ця пісня мов ковток чистого повітря в морі емоцій. Кожна нота ніби відлуння власних переживань. Маша, ти зачаровуєш!
  2. Inpaevate22.05.2024
    В цій пісні відчувається глибока ностальгія, як спогади про минулі часи, що завжди залишаються в серці. Напруженість і ревнощі, які вона викликає, мовби віддзеркалюють мої власні переживання. Скачати її - немов знайти часточку себе в цьому музичному океані.
  3. Visbodalco2.04.2024
    У цій пісні стільки глибини, що навіть у стані релаксу відчуваєш, як вона пробуджує скучені думки. Маша Кондратенко - це не просто голос, це голос душі, що знаходить відгук у серцях. "Так буває втома біль накриває" - це не просто слова, це відчуття, яке кожен з нас переживає. Але слухаючи цю пісню, здається, що не все так безнадійно і є сили йти далі. Величезний респект Маші за її талант та здатність говорити з нами через музику!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!