KolibriРозлетілись Мої Мрії Іскрами

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Розлетілись Мої Мрії Іскрами

Текст пісні "Розлетілись мої мрії іскрами" виконавця Kolibri говорить про глибокі почуття ностальгії, відновлення та очікування. У цих рядках виражається сподівання, що попри минуле, яке може бути сповнене розчарувань та болю, існує можливість зцілення та зустрічі. Використання імені аеропорту "Бориспіль" символізує місце повернення, відновлення зв'язків і можливо, реуніфікації з коханими або рідними, яких давно не бачили.

Ліричний суб'єкт висловлює глибоке бажання побачити "рідні очі", що підкреслює тугу за домом і близькими, з якими він не бачився роками. Згадка про те, що "тепер я там, де усе не знайоме" може вказувати на зміни, які сталися в житті героя пісні, а також на його адаптацію до нових обставин або місць. Однак, незважаючи на нове життя, він згадує про своє "перше кохання" і втрачене відчуття приналежності, що залишилося "там", де зараз "нічого, крім болю".

Через цю пісню проходить тема часу, який "летить", і почуттів, що залишаються незмінними незважаючи на відстань і розлуку. "Чекатиму в Борисполі" не просто слова про зустріч в аеропорту, а метафора готовності до нового початку, віри в можливість відновлення втраченого зв'язку. Пісня виражає надію на зцілення "рани від слова", на відновлення зв'язку, який був перерваний, але може бути відновлений у майбутньому.

Коментарі (2)
  1. Tisbaszcalmsurf29.05.2024
    Відкрила для себе новий музичний шедевр, і тепер не можу перестати захоплюватися цим! Слухаю і ніби відлітаю у світ мрій. Це щось неймовірне!
  2. Reisafacol18.05.2024
    Щось неймовірне! Відчувається, як музика проникає у кожну клітинку, запалюючи душу і сповнюючи її теплом. Це звучання ніби створене для довгих роздумів під зоряним небом. Просто магія!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!