KolibriБільше Не Вірю Я Жодному Слову Але Є Надія Зустрітися Знову

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Більше Не Вірю Я Жодному Слову Але Є Надія Зустрітися Знову

Текст пісні "Більше не вірю я жодному слову, але є надія зустрітися знову" виконавця Kolibri виражає глибоку ностальгію, втрату та сподівання на відновлення втрачених зв'язків. Пісня розповідає про розставання, розчарування в словах і обіцянках, які були дані колись, але водночас зберігає в серці надію на повторну зустріч.

Перший куплет і приспів відображають глибоку біль та скептицизм, що народжуються з невіри до словесних обіцянок. Ця частина пісні відображає досвід людини, яка пережила зраду або розчарування від інших, особливо в контексті особистих відносин. Проте, незважаючи на біль та розчарування, проглядається надія на зцілення та можливість зустрітися знову.

Друга частина пісні відкриває нам сцену з аеропорту "Бориспіль", яка символізує місце розлуки, а також потенційного возз'єднання. Згадка про літаки, які зустрінуться знову, наголошує на бажанні персонажа подолати відстань та обставини, що розділили його з коханою особою. Ця обіцянка зустрічі, незважаючи на все, підживлюється спогадами та чеканням, що зігріває серце.

Завершальні рядки пісні виражають гостре бажання побачити знову "рідні очі", що підкреслює глибоку особисту зв'язок і любов, яка залишається не зважаючи на розставання та зміну обставин. Мотив повернення додому, де все стало незнайомим, але де водночас знаходиться корінь першої зустрічі з коханням, розкриває багатогранність емоцій, що супроводжують довге очікування та надію на зцілення відносин. Пісня залишає слухача з відчуттям гіркоти минулого досвіду та теплого світла надії на майбутнє.

Коментарі (4)
  1. Micrerara18.06.2024
    Мрійливо пливучи у хмарі мелодій, відчуваю, як серце стискається в ніжній печалі. Пісня мовби ніжно торкається душі, з кожною нотою обіцяючи промінь надії на нову зустріч, навіть коли віра вже зникає. Чи не диво це - знайти відгомін своїх почуттів у музиці?
  2. Tualccaltesu19.05.2024
    Ця мелодія - справжня знахідка для тих, хто прагне запалити день енергією та щастям! Кожна нота наповнює серце надією та вірою в краще майбутнє. Не пропустіть шанс відчути це натхнення!
  3. Mebeachthaso15.05.2024
    Неочікувано натрапив на це, і досі не можу оговтатися. Слова пробирають до кісток, і хоча надія на краще ледь жевріє, це саме те, що зараз потрібно. Дуже сильна річ
  4. Torsprivgingteb3.04.2024
    Від самого початку звучання цієї пісні, моє серце наповнилося меланхолією, але разом з тим і тихим сподіванням. "Більше не вірю я жодному слову, але є надія зустрітися знову" - слова, що лунають не просто в просторі, а у глибинах душі. Ця композиція Kolibri - немов місток між минулим, яке вже не повернеш, і майбутнім, яке ще можна змінити. Дякую за музичний шедевр, що змусив мою тривогу на мить вщухнути та подарував мить спокою серед бурхливого океану емоцій. Справжній бальзам для душі у цьому шаленому світі.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!