KolibriА А… І В Очі Дивись Мої

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - А А… І В Очі Дивись Мої

Пісня "А а… і в очі дивись мої" виконавця Kolibri торкається глибоких емоцій та переживань, пов'язаних із розлукою та надією на возз'єднання. У тексті виражено бажання знову зустрітися з коханою особою, що символізується метафоричною зустріччю літаків у аеропорту Бориспіль. Це не просто фізична відстань між людьми, але й емоційна розлука, яка залишила глибокі рани від слова, що з часом мають загоїтися.

Автор описує, як час і відстань впливають на стосунки між людьми, перетворюючи колись яскраві почуття на іскри, що ледь тепліють крізь роки. Пісня переповнена ностальгією та бажанням повернути ті часи, коли зустріч з коханою особою була сповнена радості та щастя, ніби це відбувається вперше.

З іншого боку, пісня також торкається теми втрати та зміни. Згадка про те, що місце, яке колись було домівкою для спогадів та кохання, тепер є лише джерелом болю, відображає реалії життя, де все змінюється, а спогади залишаються лише в серці. Повернення до місця зустрічі перше кохання, яке тепер є невпізнанним, символізує спробу відновити зв'язок із минулим, попри зміни, що відбулися.

В цілому, пісня виражає глибоку емоційну історію про пошук, втрату, надію на зцілення та можливість знову знайти щастя в обіймах коханої особи. Це гімн любові, розлуки та вічної надії на возз'єднання, що відгукується в серцях багатьох слухачів.

Коментарі (2)
  1. Limacommi22.08.2024
    Тихий шум в душі, який не залишає відбитків. Слухаю, наче крізь скло, і здається, що слова розчиняються в повітрі, не торкаючись серця. Важкий день, легка мелодія, і жодного сплеску емоцій. Просто фоновий відгук настрою.
  2. Backlacale29.05.2024
    Я зайшла сюди випадково, а вийшла з мелодією "А а… і в очі дивись мої" від Kolibri в голові. Не скажу, що вона мене підбадьорила, але в такій сонливості навіть її монотонність здатна зачепити тонкі струни душі. Відчуваю, що логіка підказує перерватися, а чутливість вже занурилася у мелодію. Спробую дати їй шанс ще раз.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!