ShuffleМоже Це Є Дійсно Та Любов Коли Спиняє Час

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Може Це Є Дійсно Та Любов Коли Спиняє Час

Пісня "Може це є дійсно та любов коли спиняє час" виконавця SHUFFLE розповідає про глибоке та сильне почуття кохання, яке стає опорою та надією у складні часи. Ліричний герой звертається до своєї коханої, обіцяючи їй підтримку та незмінність своїх почуттів, незважаючи на зовнішні обставини.

У першому куплеті та приспіві йдеться про обіцянку зустрітися та пережити разом красу світу, символізовану ясними зорями та весняним оновленням. Очі коханої порівнюються зі смарагдами, що підкреслює їх красу та глибину.

Другий куплет відображає ідею долі, яка звела двох людей разом у час великих змін. Кохання стає для них укриттям і сенсом продовжувати рухатися вперед, незважаючи на "розбиті стіни" – складнощі та випробування.

У зверненні до коханої ліричний герой висловлює свою рішучість бути поруч і не дозволити їй "зірватись вниз". Це підкреслює його готовність підтримувати та захищати свою кохану у будь-яких обставинах, підтверджуючи, що вони не одні у цьому світі та що думки про кохану супроводжують його навіть на відстані.

Таким чином, пісня відображає ідею безумовного кохання, яке дає сили і віру у краще майбутнє незважаючи на всі труднощі життя. Це кохання, що зупиняє час і робить моменти разом вічними.

Коментарі (2)
  1. Juimugbullva16.05.2024
    Невже саме цю пісню шукав увесь цей час? Вона зупиняє годинник і дарує надію. Не знаю, чи це дійсно та любов, але варто скачати і перевірити
  2. Stalisovre20.04.2024
    Щойно прослухав "Може це є дійсно та любов коли спиняє час" від SHUFFLE. Ця пісня - як зупинений годинник, що все ще відміряє моменти тепла у моєму серці. Дивовижно, як деякі акорди можуть відлунювати так глибоко в душі. Музика, що змушує задуматися над тим, чого ми чекаємо від життя і любові. Чудово!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!