Kavabanga Depo KolibriТут Математика Проста На Всі Сто Із Ста

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Тут Математика Проста На Всі Сто Із Ста

Пісня "Тут математика проста на всі сто із ста" від Kavabanga Depo Kolibri занурює слухача у роздуми про внутрішню самотність та відчуття втраченості, які залишаються з людиною навіть у найбільш звичних і повсякденних моментах. Ліричний герой розповідає про своє життя, що відкладено "на потім", про розмірковування і питання, які виникають у його голові, про відчуття, що весь світ продовжує своє обертання, але без важливої людини все здається неповноцінним.

У пісні виражається складність людських відносин і внутрішнього світу, коли навіть у моменти нових починань або змін все одно відчувається порожнеча. Вона змальовує картину життя, в якому плани і мрії відкладаються на невизначений час, а замість цього кожен день повторюється одноманітно, ніби на "повторі". Ліричний герой зазнає труднощів з відновленням довіри до оточуючих, втрачаючи здатність відчувати глибокі емоції через постійні розчарування та втрати.

Мотив самотності й відсутності справжнього зв'язку з іншими людьми викликає роздуми про важливість бути з кимось, хто зробить життя повноцінним. Пісня нагадує, що незважаючи на всі спроби втекти від реальності або знайти відповіді на власні питання, істинне щастя і сенс знаходяться у зв'язках з іншими. Вона закликає не відкладати життя на потім і цінувати кожну мить, не дивлячись на труднощі та випробування. Ця пісня є відображенням внутрішніх переживань багатьох людей, які шукають сенс у своєму існуванні та прагнуть знайти відповіді на складні життєві питання.

Коментарі (3)
  1. Leccurttogderp15.08.2024
    Ця мелодія залишає легкий післясмак, як спогад про щось далеке, але приємне. Вона як мрія, яку ти не наважуєшся розгадати до кінця. Але настрій тепла і любові все одно залишається з тобою. Часом, математика емоцій така ж проста. Тож просто слухай і відчувай!
  2. Writasdela21.05.2024
    Якщо ви шукаєте мелодію, яка зробить вашу сум ще більш глибокою, то ось ваша можливість. Хоча особисто я би радив обійти стороною.
  3. Protaninun20.04.2024
    Якщо музика - це математика, то цей трек - чіткий доказ, що я мастер в розв'язанні рівнянь! Хто ще готовий на такий екзамен? Пісня на повторі, голод відступає. Музика наситила
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!