Kavabanga Depo KolibriТисячі Слів Вилітали И Всі На Подвірʼя

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Тисячі Слів Вилітали И Всі На Подвірʼя

Пісня "Тисячі слів вилітали і всі на подвірʼя" виконавця Kavabanga Depo Kolibri торкається тем самотності, нерозділеного кохання та роздумів про життя. У перших рядках ми бачимо зображення людини, яка постійно зайнята, оповита рутинною роботою та справами, що відволікають її від справжніх бажань і мрій. Це створює відчуття відкладеного життя, коли справжні цілі та бажання відкладаються "на потім", що підкреслюється повторенням мотиву сонця, що знову і знову встає, символізуючи повторення одноманітних днів.

Далі, у пісні з'являється образ тисячі слів, що "вилітали і всі на подвірʼя", що може символізувати невисловлені почуття, думки та емоції, які так і не знайшли свого адресата. Ця частина підкреслює біль від нерозділеного кохання та відчуття ізоляції від оточуючих, коли спроби висловити себе видаються марними.

Настрій пісні посилюється згадкою про весну, яка символізує новий початок та надію, але для героя пісні цей новий початок затьмарений повторенням минулих днів і відсутністю коханої особи. Повторюваність кожного дня без цієї особи робить життя безбарвним, а зв'язок з зовнішнім світом зводиться лише до дзвінків на телефоні, що не приносять розради.

У пісні відчувається глибока самотність та розчарування у спробах знайти зв'язок та справжнє значення у взаєминах з іншими. Через це герой пісні ставить собі питання, чому він більше не може довіряти людям, підкреслюючи втрату віри в можливість знайти справжнє розуміння та близькість. Ця пісня є роздумом про втрачені можливості, самотність та нездатність знайти справжнє щастя через обставини або власні рішення.

Коментарі (2)
  1. Cabirdcarconf20.05.2024
    Ця музика піднімає настрій, як свіже повітря після дощу. Вона звучить так легко, що одразу хочеться підспівувати і танцювати. Ідеальний саундтрек для щасливих моментів!
  2. Chyacusinar19.05.2024
    Зайшов заради цікавості, але ця пісня точно не для мене. Надто сучасна, хоча комусь може й сподобатися. Хто хоче - може скачати і насолоджуватися, а я піду шукати щось більш традиційне.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!