Ірина ФедишинЯ Віддам Що Маю Птахом Полечу Все Віддам Щоб Чути Серце Бачити Красу

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Я Віддам Що Маю Птахом Полечу Все Віддам Щоб Чути Серце Бачити Красу

Пісня "Я віддам що маю, птахом полечу" відомої української співачки Ірини Федишин, є глибоким виразом безмежної любові, жертовності та прагнення до краси та гармонії у відносинах. У цьому творі автор розкриває ідею, що справжнє кохання не знає перешкод і готове на будь-які жертви заради щастя коханої особи.

У першому куплеті задаються філософські питання про суть волі, журби та джерело сили, які швидко знаходять відповідь у присутності коханої людини. Любов зображується як ключ до сприйняття світу у всій його красі, до відчуття життя у яскравих кольорах.

У наступних рядках розкривається готовність на будь-які жертви заради коханої особи, навіть якщо для цього потрібно буде віддати все, що маєш, або навіть заплатити самим життям. Цей мотив підкреслює безмежну відданість та силу кохання, що перевершує будь-які матеріальні цінності та особисті інтереси.

Заклик "Пригорни мене до себе, я тебе прошу!" виражає глибоку потребу в близькості, підтримці та взаєморозумінні з коханою людиною. Це підсилює ідею про те, що справжнє щастя можливе лише тоді, коли є взаємна любов та готовність бути поруч один з одним у будь-якій ситуації.

Останні рядки пісні відображають осмислення кохання як найважливішого елемента життя, що надихає та наповнює серце радістю. Висловлюється здивування, як можна було жити до зустрічі з коханою особою, підкреслюючи, що саме з цією зустріччю починається справжнє, повноцінне життя. Таким чином, пісня стає гімном силі любові, що здатна трансформувати світ та робити його кращим.

Коментарі (2)
  1. Latingcarmue25.05.2024
    Часом буває, що пісня лунає в серці, але не залишає сліду в душі. Саме так я відчуваю себе після прослуховування цієї мелодії. Мелодія добра, але я шукаю щось, що змусить моє серце битися швидше.
  2. Destnitingthy6.04.2024
    У цій пісні Ірина Федишин, наче ковток свіжого повітря в душному просторі буднів. Вона малює словами, надихає мелодіями, і раптом знаходиш себе в польоті, серед обріїв, куди веде серце. Не кожен день знаходиш творіння, що змушує замислитися про вічне і водночас наповнює легкістю. "Я віддам що маю, птахом полечу" – не просто рядки, це відкриття до світу, де кожен може знайти свою красу і гармонію. Ця пісня - місток між реальністю та мрією, що дозволяє на мить відчути себе частиною чогось незбагненно прекрасного. Спасибі за цю подорож, Ірино! Політ вдалося.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!