Vyshebaba &Amp; KolaВарто Із Неї Зійти У Бік

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Варто Із Неї Зійти У Бік

Текст пісні "Варто із неї зійти у бік" у виконанні Vyshebaba & KOLA розкриває глибокий емоційний зміст, зосереджений на викликах та реаліях сільського життя, яке залишається непоміченим або забутим сучасним світом. Початкові рядки відображають образ занедбаного села, яке метафорично описується як "Богом забуте" і що знаходиться "у закладках в чорта", підкреслюючи його ізольованість та відчуженість. Висловлюється ідея, що єдиною впевненістю тут є минуле, оскільки майбутнє непередбачуване та нестабільне.

Далі текст пісні переходить до особистішого контексту, звертаючись до "милої" з попередженням про те, що час на чудеса вичерпано, натякаючи на тяжкість і обмеженість життя в такому середовищі. Проте пропонується надія через можливість зміни – втечу до кращого життя, символізовану поїздом, який може відвезти далеко від нинішніх обставин.

Заключні рядки пісні розширюють контекст до загальнолюдських вимірів, говорячи про лінію фронту, яка спрощує вибір, але водночас сплощує світ, роблячи його менш багатогранним та складним. В цьому контексті з'являється заклик знайти "третій вимір" – шлях, який веде від звичного поділу на "ми" і "вони", від чорно-білого сприйняття світу до розуміння його повної складності та багатоманітності. Це вказує на можливість вибору між залишенням у зоні конфлікту та знаходженням власного шляху до миру і злагоди. Таким чином, пісня є медитацією на теми вибору, надії та пошуку свого місця в складному світі.

Коментарі (2)
  1. Planwebkingmen29.05.2024
    Зайшла, щоб трохи підняти собі настрій, а тут така енергетика! Мелодія, від якої одразу хочеться рухатись, і слова, що резонують у серці. Ідеально для тих, хто розкиданий і роздратований, як я сьогодні. Треба слухати!
  2. Leftpeddmicla4.04.2024
    Хоч мій настрій сьогодні далеко не на висоті, а думки тяжіють до песимізму, ця пісня змусила мене замислитись. Варто із звичних колій зійти у бік, щоб побачити світ по-новому. Інтуїція підказує, що Vyshebaba & KOLA тут до чогось дійсно важливого докопались. Може, саме ця мелодія стане маленьким промінчиком світла у моєму песимістичному сьогодні. Сдержано зауважу: не все так погано, коли знайдеш правильну музику.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!