GolubenkoОстанній Відсоток Останні Секунди Забути Навколо Цей Дим Я Був Не Тим

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Останній Відсоток Останні Секунди Забути Навколо Цей Дим Я Був Не Тим

Пісня "Останній відсоток останні секунди" виконавця Golubenko занурює слухача у глибокий емоційний стан персонажа, який переживає інтенсивний момент самопізнання та переосмислення свого життя. Ліричний герой звертається до когось із проханням "віддати йому свій холод", що символізує бажання прийняти і пережити негативний досвід, емоційну відчуженість або біль, щоб через це знайти в собі сили для перетворення.

У наступних рядках пісні говориться про готовність героя забути минуле, "останні відсотки, останні секунди", що натякає на кульмінаційний момент зміни, коли вже майже нічого не залишилось від попереднього "я". Цей процес супроводжується образом "диму навколо", що може символізувати хаос, плутанину або невизначеність, які переживає персонаж, визнаючи, що він "був не тим".

Далі в пісні йдеться про відповідальність за власне життя і рішучість змінити його, незважаючи на страхи та невизначеність. "Мене не лякає ні одна дорога" говорить про готовність йти вперед, долаючи будь-які перешкоди. Ліричний герой відчуває себе "у цих стінах мов в камері схову", що відображає його внутрішні конфлікти та пошук свободи.

В цілому, пісня є глибоким роздумом про пошук себе, про необхідність прийняти і пережити темні сторони свого внутрішнього світу, щоб рухатися вперед і знайти нове "я". Вона заохочує не боятися змін і вірити у власні сили.

Коментарі (2)
  1. Enfournojum20.05.2024
    Ця пісня наче вітамін енергії, хочеться танцювати навіть у моменти збентеження! Здається, ніби кожна секунда змушує забути про все навколо. Раджу всім, хто шукає заряд бадьорості!
  2. Folbeatensearch20.05.2024
    Ця пісня Golubenko просто вибухова! У кожній ноті відчувається магія, а слова "останній відсоток останні секунди забути навколо цей дим я був не тим" прямо проникають у душу. Не міг відірватися, слухаю знову і знову!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!